Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

OSSEVEN

huis te koop - Vosselaar Osseven

Tijdloze vrijstaande woningen, rustig gelegen in doodlopende straat te Vosselaar. Osseven bestaat uit 2 BEN-woningen (max E-peil 20), met 3 tot 4 slaapkamers, en tuin.

Prijzen vanaf € 399.687

Tijdloze vrijstaande BEN-woning

Rustig wonen op het einde van doodlopende straat te Vosselaar.

Oplevering voorzien Mei 2024

Overzicht van de wooneenheden

Download prijzen, plannen en documenten

Tijdloze uitstraling en kwaliteitsmaterialen

Bij het ontwerp van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke architectuur waardoor dit project een tijdloze uitstraling krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin. Hierdoor kunt u van binnen uit ook ten volle genieten van het uitzicht op uw volledig aangelegde tuin. Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. Bovendien is er bij een vande woningen een vaste trap voorzien naar de ruime zolder. Hierdoor kunt u daar later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëren. De percelen hebben beiden een oppervlakte van 469 m². Hierdoor blijft er voldoende ruimte over om later nog een garage of carport bij te kunnen bouwen. Bij een van de percelen is er zelfs nog voldoende ruimte over voor een veranda.

 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

De BEN-woningen van Osseven worden energiezuinig gebouwd door aannemer RDK en genieten een maximum E-peil van 20.  Hiermee wordt de lat hoger gelegd dan de huidige energienormen. De kopers genieten overigens van een vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  

Alles wordt gebouwd volgens hedendaagse normen wat ervoor zorgt dat onderhoudskosten tot het minimum beperkt worden. De woningen zijn steeds voorzien van zonnepanelen én een warmtepomp. De woningen worden verwarmd door vloerverwarming, waardoor u alle muuroppervlakken optimaal kan benutten.

Rustig wonen tussen stad en natuur

Een van de grote troeven van dit project is zijn mooie ligging. U woont hier immers in een rustige omgeving die uitnodigt tot een mooie wandeling of een ontspannende fietstocht. Hierbij is er ook een vlotte verbinding naar het centrum van zowel Vosselaar als Beerse. Hierdoor is het dus niet ver zoeken naar een gezellig centrum met de nodige winkels en gezellige horecazaken.

Hier woont u rustig, terwijl het centrum van Beerse zich, met haar winkels en gezellige horecazaken, op wandelafstand bevindt.
In de omgeving is veel mooie natuur wat uitnodigt voor een wandeling of ontspannende fietstocht.

 

Beschermd als koper

De verkoop van deze woningen geschiedt onder de bescherming van de Wet Breyne (aankoop van een “woning op plan”).  Dit garandeert u als koper uitgebreide bescherming en ontneemt u alle risico’s.
U betaalt in schijven, naarmate de werken vorderen.

 

Tijdlijn

Lot 5 Winddicht 17 november 2023

Lot 5 Metselwerken gelijkvloers 25 september 2023

Lot 8 Dakwerken en zonnepanelen 25 september 2023

Lancering verkoop Lot 5 september 2023

Lancering verkoop Lot 8 september 2023

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting