Academie Cohousing - Start verkoop op 22/09!

 

Kom het project bekijken tijdens de lanceringsdag!

zaterdag 22 september tussen 10u en 17u

Er komen 15 wooneenheden en een kantoorruimte met bijzondere aandacht voor architectuur, ecologie en de prachtige erfgoedwaarde van het gebouw. Naast de privatieve wooneenheden zullen er een aantal gemeenschappelijke ruimtes zijn, zoals een buurthuis, atelier, zwembad, sauna, speelruimte en groene binnentuin.

De nieuwe invulling komt er met aandacht voor mens en natuur. Alle woningen zijn bijna energie neutraal (BEN, e-peil lager dan 30), er worden warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie voorzien. De bewoners kunnen gebruik maken van elektrische deelauto's en fietsen.

 

Geniet van een hapje, een drankje, live optredens en animatie voor de kinderen. Die dag kan je de plannen en de prijzen bekijken, informatie inwinnen en eventueel je woning reserveren.
 
Reeds vroeger informatie ontvangen ?
Stuur uw contactgegevens (e-mail, huidig adres en gsm nummer) naar jasper@vansweevelt.be.
 
   
24 augustus 2018
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren