Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Het project Klaverentroef is een nieuwe woonwijk rondom een aangelegd park op een uitstekende ligging nabij het centrum van Turnhout en Vosselaar in onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels, horeca, natuur, werkgelegenheid en verbindingswegen.

De eerste fase van deze woonwijk bestaat uit 17 BEN-woningen met een oppervlakte variërend van 129m² tot 148m² op een perceel met een oppervlakte variërend van 166m² tot 290m². Alle wooneenheden beschikken over een carport aan huis en tuinberging.

De afwerking van de woningen kiest u zelf met behulp van een persoonlijke klantenbegeleider a.d.h.v. voorziene stelposten, terug te vinden in het lastenboek. Alles wordt gebouwd volgens hedendaagse normen wat ervoor zorgt dat onderhoudskosten tot het minimum beperkt worden.

Klaverentroef is een nieuw woonerf in de speelkaartenwijk van Turnhout, te bereiken via de straat Ruiten. Deze hoog aangeschreven residentiële wijk heeft de perfecte ligging voor wie overal vlakbij wil wonen. Het centrum van Turnhout en Vosselaar is op fietsafstand. Scholen, openbaar vervoer, werkgelegenheid en winkels zijn vlakbij. De E34 enerzijds en de ring van Turnhout anderzijds zorgen ervoor dat elke bestemming binnen een minimum van tijd bereikt wordt. Het naastgelegen bos zorgt tenslotte voor de ideale ontspanning samen met de diverse pleinen die de speelkaartenwijk voorziet.

 

   
7 september 2021
Vastgoednieuws