Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

2e editie Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout

Bedrijven kunnen nu reeds hun plekje reserveren voor de bedrijvencup!
Turnhout – 19 maart 2023 – vanaf 10u

Op zondag 19 maart 2023 vertrekt aan de Nieuwe Kaai in Turnhout de Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout voor de tweede keer. Deze loopwedstrijd wordt georganiseerd door de Turnhoutse triatlonclub Taxan[TRIA] in samenwerking met Vansweevelt Vastgoed. Sportievelingen kunnen kiezen voor een afstand van 5, 11 of 21 kilometer. De allerjongsten kunnen zich dan weer uitleven op de kidsrun.

Welk sportief bedrijf snoept de wisselbeker af van AZ Turnhout?

De eerste editie van de Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon was een schot in de roos. Maar liefst 1200 lopers trokken hun loopschoenen aan waarvan heel wat samen met hun collega’s. Verdeeld over de verschillende afstanden had AZ Turnhout de snelste lopers in hun rangen. Ook dit jaar kan er weer gestreden worden voor de wisselbeker in de bedrijvencup. Wie weet is het jouw bedrijf dat op het hoogste schavotje mag klimmen. Interesse om je werknemers een sportieve uitdaging voor te schotelen? Neem dan contact met triatlonclub Taxan[TRIA] via info@taxantria.be.

Meer sfeer dankzij start een aankomst aan de Nieuwe Kaai

De start verhuist deze editie van de Stadsboerderij naar de Nieuwe Kaai omdat de Stadsboerderij niet beschikbaar is. Dit hoeft zeker geen nadeel te zijn. Meer parking vlakbij, meer plaats voor randanimatie, een schitterende startlocatie aan de jachthaven… en nog steeds een prachtig parcours door het Turnhoutse Vennengebied. Alle troeven zijn aanwezig om er opnieuw een geweldige ervaring van te maken.

Jong en oud kan inschrijven vanaf 1 januari 2023

Met een uitgebreid programma wordt op een breed publiek gemikt. Er is een speciale kidsrun voor de jongsten en de volwassenen kunnen zich uitleven op een omloop van 5, 11 of 21. Ook supporters zijn van harte welkom langs het parcours. Voor, tijdens en na kan er genoten worden van een hapje en een drankje op het uitgebreid terras. De inschrijvingen starten op 1 januari 2023. Voor meer info kan je terecht op www.taxantria.be.

Praktisch

●    Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout georganiseerd door triatlonclub Taxan[TRIA]
●    Afstanden: 5, 11 of 21km, een kidsrun en een bedrijvenformule
●    Zondag 19 maart 2023
●    Start kidsrun om 10 uur, andere afstanden vanaf 11u 
●    Nieuwe Kaai, 2300 Turnhout
●    Inschrijven vanaf 1 januari 2023

Meer info

●    Thomas Peeters, voorzitter Taxan[TRIA] | 0472 75 36 83
●    www.taxantria.be
●    Dennis Vansweevelt, general manager Vansweevelt Vastgoed | 014 41 42 42
●    www.vansweevelt.be

   
25 november 2022
Vastgoednieuws