INFO-MOMENT: Bezoek de site van project Niefhout (Turnhout, Diksmuidestraat) op zaterdag 12 september van 10 tot 12u.

Turnhout, Niefhout, project, nieuwbouw, appartementen, investeren, groenplein, woonerf, vansweevelt, vastgoed, immo

INFOMOMENT: BEZOEK ONS OP ZA 12 SEPT VAN 10-12U VRIJBLIJVEND TER PLAATSE
CONTACTEER ONS VOOR BROCHURE, PLANNEN, LASTENBOEK EN PRIJZEN

Het Pioniersgebouw bestaat uit een variatie van 44 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en startersflats. Vanop de zuid-, west- en oostgerichte terrassen geniet u van een gezellige namiddag in de zon en/of kijkt u uit op de binnentuin of het aangrenzende ontmoetingsplein.

Voor de wagen en fiets wordt er een kelderverdieping met autostaanplaatsen, enkele garageboxen, kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. 

De afwerking van het appartement is hoofdzakelijk uw eigen keuze. Via stelposten en een selectie van leveranciers, kiest u wat u wenst en creëert u zo uw eigen thuis.

De woningen en appartementen van het Pioniersgebouw worden energiezuinig en doordacht gebouwd, rekening houdend met de wettelijke voorschriften inzake EPB-normen. Zij worden standaard uitgerust met een ventilatiesysteem, voldoende isolatie en worden verwarmd via een warmtenet, een nieuwe vorm van duurzaam verwarmen.  Dit allemaal om een optimaal wooncomfort te garanderen.
Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met een 100% voltooiingswaarborg, zodat u op beide oren kan slapen.

Woonerf Niefhout: een nieuwe wijk voor iedereen, volop in ontwikkeling in hartje Turnhout!
Bent u op zoek naar een nieuwe, betaalbare woning om zelf te wonen of als investering op een autoluwe en groene toplocatie in de stad? Goed nieuws! Turnhout heeft er een gezellige en levendige wijk bij: Niefhout. Perfect gelegen, vlakbij het station en alle winkels met een mix van betaalbare studio's, appartementen en woningen met tuin.

   
3 september 2020
Opendeurdagen

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren