Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
Turnhout, Niefhout, project, nieuwbouw, appartementen, investeren, groenplein, woonerf, vansweevelt, vastgoed, immo

INFOMOMENT: BEZOEK ONS OP ZA 12 SEPT VAN 10-12U VRIJBLIJVEND TER PLAATSE
CONTACTEER ONS VOOR BROCHURE, PLANNEN, LASTENBOEK EN PRIJZEN

Het Pioniersgebouw bestaat uit een variatie van 44 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en startersflats. Vanop de zuid-, west- en oostgerichte terrassen geniet u van een gezellige namiddag in de zon en/of kijkt u uit op de binnentuin of het aangrenzende ontmoetingsplein.

Voor de wagen en fiets wordt er een kelderverdieping met autostaanplaatsen, enkele garageboxen, kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. 

De afwerking van het appartement is hoofdzakelijk uw eigen keuze. Via stelposten en een selectie van leveranciers, kiest u wat u wenst en creëert u zo uw eigen thuis.

De woningen en appartementen van het Pioniersgebouw worden energiezuinig en doordacht gebouwd, rekening houdend met de wettelijke voorschriften inzake EPB-normen. Zij worden standaard uitgerust met een ventilatiesysteem, voldoende isolatie en worden verwarmd via een warmtenet, een nieuwe vorm van duurzaam verwarmen.  Dit allemaal om een optimaal wooncomfort te garanderen.
Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met een 100% voltooiingswaarborg, zodat u op beide oren kan slapen.

Woonerf Niefhout: een nieuwe wijk voor iedereen, volop in ontwikkeling in hartje Turnhout!
Bent u op zoek naar een nieuwe, betaalbare woning om zelf te wonen of als investering op een autoluwe en groene toplocatie in de stad? Goed nieuws! Turnhout heeft er een gezellige en levendige wijk bij: Niefhout. Perfect gelegen, vlakbij het station en alle winkels met een mix van betaalbare studio's, appartementen en woningen met tuin.

   
3 september 2020
Opendeurdagen