loading

Uw veiligheid is onze prioriteit tijdens bezoeken en schattingen!

juni 2020: We proberen wachttijden te vermijden voor bezichtigingen, desondanks de zeer grote vraag naar vastgoed. We zullen echter op de eerste plaats de opgelegde maatregelen blijven volgen en respecteren. Diverse panden kunnen online virtueel bezocht worden en ook bij ondertekeningen heeft u de mogelijkheid tussen een digitale ondertekening of een ondertekening op kantoor (met respect voor afstand, met mondmaskers, ....). Veel succes bij uw zoektocht naar uw droomwoning.

mei 2020: dankzij de dalende impact van het coronavirus kunnen we onze kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Mol terug openen vanaf maandag 11 mei. Wij zijn zeer tevreden dat we terug aan de slag kunnen met én voor onze klanten!

Tijdens deze heropstart, staat uw veiligheid én dat van onze makelaars uiteraard voorop!  Al onze klanten hebben ondertussen een safety-kit ontvangen met mondmaskers en plastic handschoenen zodat zij maximaal voorbereid zijn op het bezoek van kandidaat-kopers.  Onze makelaars én ons support-team zijn uitgerust en opgeleid om te voldoen aan de vereiste hygiënevoorschriften zodat wij een woning in alle veiligheid kunnen verkopen.

De overheid legt ons alvast volgende voorschriften op voor een veilig  bezoek van een woning of appartement door maximaal 2 personen:

• Respecteer het tijdslot dat de makelaar met u heeft afgesproken - kom niet te laat.
• Blijf buiten of in de auto wachten tot de makelaar teken geeft om de woning te benaderen.
• Bij aanvang van het bezoek zal de makelaar nogmaals de richtlijnen kort overlopen.
• Er worden geen handen geschud en respecteer ten allen tijde de social distancing (1,5 meter afstand).
• Beperk de duurtijd van het bezoek en neem eventueel na het bezoek (telefonisch) contact op met de makelaar voor verdere bespreking.
• Breng zelf je eigen mondmasker en draag deze gedurende het volledige bezoek.
• Raak tijdens het bezoek geen deuren of voorwerpen aan, de makelaar opent alle deuren, ramen en/of kasten.
• Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging van lichaamstemperatuur,… en zeg afspraken af. De makelaar maakt graag een afspraak op een ander moment.
• Blijf ook thuis als iemand in uw naaste omgeving koorts en/of benauwdheidsklachten heeft en zeg afspraken af.
• Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heeft u verdere vragen hoe wij uw veiligheid garanderen tijdens bezoeken of waardepalingen ?  Contacteer ons op via mail of vraag meteen uw schatting aan.

Bekijk onderstaande video van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) waar de richtlijnen nog eens visueel worden toegelicht:

 

   
30 april 2020
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies? Geen probleem!