Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Over Acero


Acero, een kleinschalig woningproject in Beerse met een bijzondere aandacht voor een hoogwaardige afwerking. Het nieuwbouwproject bestaat uit 5 ruime woningen met 3 tot 4 slaapkamers en is gelegen aan de Houtseweg in Beerse. De bewoners genieten van een aangelegde voortuin en achterliggende privétuin met terras en tuinberging. Elke woning heeft een private autostaanplaats, toegankelijk via een inrit aan de linkerzijde van het project.

Acero Nieuwbouwproject in Beerse op de Houtseweg

Meer informatie over de beschikbare huizen van Acero? Ontdek het volledige project via:

Acero Nieuwbouwproject in Beerse op de Houtseweg

Ruimte & Comfort in elk Detail

Met bewoonbare oppervlaktes variërend van 150m² tot 165m² op percelen van circa 200m², bieden deze woningen uitzonderlijk veel ruimte. Ze bestaan uit 4 slaapkamers* een zorgvuldig ingerichte badkamer met bad én douche, en een douchekamer. 

De woningen kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking, met ruime budgetten voor de keuken en badkamers. De keuken wordt ontworpen en vervaardigd door Interieurstudio Hoskens in Beerse. 

Buitenruimte

Elke woning wordt voorzien van een voortuin met aanplanting en van een aangelegde privé-tuin met terras en tuinberging. De tuin geeft anderzijds ook toegang tot de woning aan de achterzijde. 

Elke woning heeft een private autostaanplaats, toegankelijk via een inrit aan de linkerzijde van het project.

Acero Nieuwbouwproject in Beerse op de Houtseweg

Ontdek Acero en koop nog volledig aan 6% btw!

   
8 mei 2024
Vastgoednieuws
Gratis schatting