Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
Livingstone Nieuwbouwproject in Mol in de Nieuwstraat

Over Livingstone

Ontdek residentie Livingstone, een modern en stijlvol nieuwbouwproject met 20 appartementen en 1 kantoor, gelegen op de hoek van de Nieuwstraat en Korenbloemenstraat in Mol. De naam Livingstone verwijst naar de oude steenkapperij die hier vroeger gevestigd was. De appartementen variëren van 1, 2 tot 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 56 m² tot 122 m². Elk appartement beschikt over een terras, variërend van 6,42 m² tot 29 m², terwijl de gelijkvloerse appartementen een ruime privé tuin hebben. Dit nieuwbouwproject biedt een unieke combinatie van hedendaags comfort en verfijnde elegantie. Livingstone zet maximaal in op duurzaamheid en energiezuinigheid, met toekomstgerichte investeringen die bijdragen aan een optimaal leefcomfort.

Livingstone Nieuwbouwproject in Mol in de Nieuwstraat blok C

Meer informatie over de beschikbare appartementen van Livingstone? Ontdek het volledige project via:

Livingstone Nieuwbouwproject in Mol in de Nieuwstraat

Comfort & Ruimte

De nieuwbouwappartementen van Livingstone zijn ontworpen met oog voor ruimte en comfort. Ze beschikken over één badkamer, uitgerust met een inloopdouche en eventueel een ligbad. De open leefruimte met keuken vormt het hart van het appartement, waar koken, eten en ontspannen samenkomen. De leefruimtes sluiten naadloos aan op de ruime terrassen of privé tuinen, wat zorgt voor een luchtige en lichte woonervaring. Daarnaast zijn er ruime budgetten voorzien om de appartementen volledig naar eigen smaak af te werken.

Alle appartementen hebben een verplicht aan te kopen staanplaats en berging in de ondergrondse parkeerkelder. 

Mooi wonen in Mol

Centraal gelegen in Mol, biedt Livingstone een perfecte balans tussen stedelijk gemak en een rustige leefomgeving. Slechts minuten verwijderd van winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen, geniet u van het beste wat Mol te bieden heeft. De nabijheid van scholen, recreatieve faciliteiten en groene parken maakt Livingstone de ideale plek voor jong en oud.

Livingstone Nieuwbouwproject in Mol in de Nieuwstraat binnentuin

"Ontdek Livingstone"

   
9 juli 2024
Gratis schatting