Makelaardij
Beheer
Ontwikkelaardij
oud-turnhout, vastgoed, immo, appartementen, investering, vansweevelt, kopen, schatting, tuin, terras

Jardin Des Fleurs bestaat uit 41 nieuwbouwappartementen die verdeeld zijn over 3 gebouwen met ondergrondse staanplaatsen en bergingen. Centraal vindt u een gemeenschappelijke bloementuin, jardin des fleurs, terug. Het project is gelegen in het centrum van Oud-Turnhout, op het plein tussen de recente en rustige verkaveling Gommers en Magerman. De stijlvolle appartementen, met privétuinen (gelijkvloers) en ruime terrassen en ondergrondse autostaanplaatsen zijn voorzien van alle luxe en faciliteiten die wonen zorgeloos en aangenaam maken. De appartementen hebben een ruime living met ingerichte open keuken en 2 of 3 slaapkamers.

De laatste appartementen zijn intussen instapklaar en kwalitatief afgewerkt. De keukens beschikken o.a. over een combi-oven en een composieten werkblad. Daarnaast is elk appartement volledig gevloerd met een neutrale keramische tegel en zijn de badkamers aantrekkelijk ingericht. Elk appartement is uitgerust met een D-ventilatiesysteem wat het wooncomfort optimaal maakt.

De constructie en gekozen materialen maken dat het energieverbruik in het complex tot een minimum wordt herleid; de EPB-peilnorm van E40 wordt met gemak behaald.

   
8 oktober 2020
Vastgoednieuws
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren