Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
residentie, Ravels, ravenna, Vansweevelt Vastgoed, nieuwbouw, kopen, appartementen, centrum, investeren, belegging, vastgoed, immo

Residentie Ravenna is een kleinschalig nieuwbouwproject in het centrum van Ravels op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, etc. Het project bestaat uit 7 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, terras en een grote berging.

In residentie Ravenna is er veel aandacht geschonken aan wooncomfort. De 7 appartementen hebben elk een lichte leefruimte, 1 of 2 ruime slaapkamers, een grote berging en een badkamer met bad of douche. Elk appartement beschikt tevens over een eigen terras. Achter het gebouw bevinden zich open en overdekte parkeerplaatsen en enkele carports.

De constructie en gekozen materialen maken dat het energieverbruik in het complex tot een minimum wordt herleid. De EPB-peilnorm van 35 wordt met gemak behaald.

Onder de tab ‘kavels’ vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.
Onder ‘prijzen/plans/docs’ vindt u de overige relevante informatie zoals het lastenboek, plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met raming van de aankoopkosten.

Elk appartement dient aangekocht te worden in combinatie met een autostaanplaats of carport.

   
5 augustus 2020
Vastgoednieuws