NIEUW | TURNHOUT | SIMONSERF | 6 NIEUWBOUWWONINGEN

Turnhout, Simonserf, Vansweevelt Vastgoed, nieuwbouw, kopen, huizen, centrum, investeren, belegging, vastgoed, immo

Woonerf Simonserf te Turnhout, Jozef Simonslaan

Simonserf is een nieuwbouwproject dat bestaat uit 6 kwaliteitsvolle, ruime nieuwbouwwoningen. Alle woningen beschikken over een privatieve, zuid-gerichte tuin met tuinberging. Het project is gunstig gelegen aan de rand van het centrum, met goede bereikbaarheid naar het centrum of autostrade.

De vier gesloten bebouwingen hebben een perceeloppervlakte van 138m²,de perceeloppervlakten van de twee halfopen bebouwingen bedragen 225m² en 227m² . De halfopen percelen beschikken over een garage. Alle woningen zullen volledig afgewerkt worden. De eerste en tweede verdieping bieden plaats voor 4 ruime slaapkamers.  

De constructie en gekozen materialen maken dat het energieverbruik tot een minimum wordt herleid en dat zo de maximum EPB-norm van E40 met gemak behaald wordt.

U dient geen voorschot/waarborg te betalen. Het volledige aankoopbedrag dient pas betaald te worden bij oplevering/akte.

   
12 augustus 2020
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren