Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Torenerf - Rustig wonen nabij centrum Beerse

Betaalbare woningen, rustig gelegen in doodlopende straat en centrum van Beerse. Torenerf bestaat uit 14 BEN-woningen (max E-peil 20), met 3 tot 4 slaapkamers, tuin en inpandige garage.

Prijzen vanaf € 370.851

Alle woningen worden gebouwd in een klassieke, hedendaagse stijl die het project een tijdloze uitstraling geeft.  Er wordt veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een lichte woonkamer met open keuken. De leefruimte staat in direct contact met de volledig aangelegde achtertuin. Op de verdiepingen vindt u drie of vier slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met lavabomeubel, bad en douche. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de ruime zolder waar u nog een gezellige hobbyruimte of extra slaapkamer kan inrichten.  Iedere woning is voorzien van een inpandige garage. Alle tuinen worden omheind met een beukenhaag en zijn langs achter bereikbaar via een kruiwagenpad.

Eén van de grote troeven van dit project is de unieke ligging.
Hier woont u rustig, terwijl het centrum van Beerse zich, met haar winkels en gezellige horecazaken, op wandelafstand bevindt.
In de omgeving is veel mooie natuur wat uitnodigt voor een wandeling of ontspannende fietstocht.


De BEN-woningen van Torenerf worden energiezuinig gebouwd door aannemer RDK en genieten een maximum E-peil van 20.  Hiermee wordt de lat hoger gelegd dan de huidige energienormen. De kopers genieten overigens van een vrijstelling/korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.  De afwerking wordt verzorgd door eigen vakmensen en betrouwbare partners. Elke woning wordt voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

De verkoop van Torenerf geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Op zoek naar een gunstig gelegen beleggingseigendom?
Torenerf met haar vele troeven biedt uitstekende verhuuropportuniteiten met een mooi rendement en een mooie kans op meerwaarde na verloop van enige tijd.  Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

   
8 september 2023
Vastgoednieuws