Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
nieuwbouwproject Ravels, nieuwbouw appartementen, Grote Meiboom

Parkdomein Grote Meiboom, eye-catcher in hartje Ravels

Nieuwbouwproject Grote Meiboom belooft een echte eye-catcher te worden in het straatbeeld van Ravels. Het speels combineren van gebogen met strakke lijnen geven dit project een unieke en hedendaagse look, met een kleine knipoog naar de tijdloze art-deco ontwerpen. Een frisse uitstraling wordt gecreëerd door de keuze van een lichte baksteen omgeven door een groen aangelegde parktuin. Naast een tijdloos ontwerp, wordt maximaal ingezet op toekomstgerichte investeringen gericht op duurzame energie en optimaal leefcomfort. 

 

Grote Meiboom bestaat uit 4 gebouwen met in totaal 41 moderne en bijna-energieneutrale- of BEN-appartementen en 3 handelsruimtes.
De nieuwbouwappartementen bestaan uit o.a. 1, 2 of 3 slaapkamers met oppervlakten van 59m² tot 126m².
Alle appartementen zijn voorzien van een terras, variërend van comfortabele tot uitzonderlijk grote oppervlakten (7m² tot 81m²). De ondergrondse parkeergarage biedt naast de bergingen een gemeenschappelijke staanplaats met deel-laadpaal voor elektrische wagens.  

Mooi wonen in hartje Ravels

Grote Meiboom bevindt zich op een groen aangelegd domein midden in het centrum van Ravels. Winkels, restaurants, cafés en scholen liggen op wandelafstand of zijn vlot bereikbaar. 

grote meiboom ravels

 

Comfort & Ruimte

Technische keuzes, zoals vloer-verwarming en -koeling door warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D, dragen bij aan een optimaal leefcomfort maar ook aan aanzienlijke besparingen op de energiefactuur.

grote meiboom ravels

 

De appartementen beschikken over outdoor living terrassen die meteen aansluiten op de leefruimte. Deze variëren van comfortabele tot uitzonderlijk grote oppervlakten. 

 

grote meiboom ravels

 

Vloer-tot-plafond ramen in samenspel met luchtige balustrades connecteren de binnen- met de buitenruimte en bieden een verzicht op de ruime omgeving. Het ontwerp benadrukt een ruimtegevoel in de leefruimte maar zorgt ook voor een rijkelijke lichtinval.

 

grote meiboom ravels

 

Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid

Grote Meiboom bestaat uit bijna-energieneutrale(BEN)-appartementen. Met een E-peil van 20 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen. Bovendien biedt dit de bewoners 50% korting op onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar.

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Contacteer ons voor een afspraak via 014 41 42 42 of info@vansweevelt.be
   
26 februari 2024
Vastgoednieuws