Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Stadshof te Turnhout: INFO-AVOND op donderdag 14 december van 18u tot 20u. We verwelkomen u graag op ons kantoor te Turnhout, Graatakker 91.

Residentie Stadshof, gelegen in de Kwakkelstraat te Turnhout,  is een stijlvol gebouw met 30 hedendaagse appartementen in drie bouwlagen op een perceel van ruim 4.600 m², centraal maar rustig gelegen op slechts 700 m van de Grote Markt en op loopafstand van de winkels en scholen, maar ook dichtbij de Ring.

De stijlvolle appartementen, met privétuinen (gelijkvloers) en ruime terrassen, ondergrondse autostaanplaatsen, fietsbergingen en gemeenschappelijke vuilnisberging zijn voorzien van alle luxe en faciliteiten die wonen zorgeloos en aangenaam maken.

De appartementen hebben een ruime living met ingerichte open keuken en 1of 2 slaapkamers. Alles met optimale geluidsisolatie.
Een rolstoeltoegankelijke lift verbindt de appartementen met de ondergrondse autostaanplaatsen en (fiets)bergingen. .

De constructie en gekozen materialen maken dat het energieverbruik in het complex tot een minimum wordt herleid; de EPB-peilnorm van 60 wordt met gemak behaald. Gecombineerd met de zonnepanelen wordt de maandelijkse elektriciteitsfactuur drastisch verminderd. De mogelijkheid bestaat om per appartement bijkomende zonnepanelen te reserveren.

Per appartement worden fietsstaanplaatsen voorzien: nl. 3 bij een tweeslaapkamerappartement en 2 bij een eenslaapkamerappartement. Deze fietsstaanplaatsen zijn in de prijs begrepen.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met 100% voltooiingswaarborg!

Alle plans, prijzen, lastenboek, .... vindt u onder www.stadshof.be

   
29 november 2017
Vastgoednieuws