Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Vind uw nieuwe thuis

in onze 455 vastgoedeigendommen
Ontdek onze Google review score van 4.7/5

Met een Google review-score van 4,7 op 5 behalen we de hoogste klantentevredenheid van alle vastgoedkantoren in de regio

Okkely Juziuk

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe gezinswoning werden wij uitermate goed begeleid door Michaël en zijn team te Turnhout / Vosselaar. Er werd actief mee gezocht naar de woning die op ons lijf geschreven stond. Deze hebben wij uiteindelijk ook mogen vinden! Onze vragen werden steeds snel beantwoord, dit zowel telefonisch als per e-mail. We zijn zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van de nodige documentatie. Vansweevelt zal u steeds een professionele en toch persoonlijke service bieden.

Sandra Vermeiren

Vansweevelt Vastgoed verkocht mijn huis binnen de 2 weken. Zorgde voor het nieuwe EPC, voor de elektriciteitskeuring. Zorgde ook dat de schatter (voor lening koper) binnengelaten werd, enz. Ik moest me nergens om bekommeren, alles verliep moeiteloos en vanzelf. De voortgang van mijn dossier kon ik online volgen, ook dat was handig. Kortom: heel tevreden over de service van Vansweevelt Vastgoed!

Shauni Van Doninck

Heel erg goede service, snelle reactie van de makelaar wat enorm geapprecieerd wordt! Alles wordt tijdens de rondgang zeer goed besproken, er worden geen elementen achtergehouden! Alleen maar positieve ervaringen gehad!