Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Vind uw nieuwe thuis

Ontdek onze Google review score van 4.7/5

Met een Google review-score van 4,7 op 5 behalen we de hoogste klantentevredenheid van alle vastgoedkantoren in de regio

Nicole Van Breda

Bedankt, Mel! Vanaf dag één gaf je ons een gerust gevoel! Jij staat voor vlotte communicatie, familiaal met behoud van zakelijkheid. Want dat staat vast: jij weet van aanpakken! Je hebt ons met kennis van zaken goed begeleid in het bepalen van de vraagprijs. Kijkmomenten werden mooi aansluitend gepland... met een super snelle verkoop als resultaat! Ook het verder afhandelen na het beste bod heb je mooi opgevolgd! Alles werd geregeld. Met jou en het Vansweevelt-team kunnen mensen gerust zijn!

de Zonnewijzer Drunen

We hebben de samenwerking met Michaël van Vansweevelt Vastgoed als bijzonder prettig, aangenaam en deskundig ervaren. Hij én zijn collega's hebben ons geholpen om ons paradijsje in België te kunnen kopen. Heel hartelijk dank! Een welverdiende vijf sterren.

Monique Quirynen

Zeer tevreden over de verkoop van ons appartement via Vansweevelt Vastgoed. Correcte manier van werken en een goede begeleiding door Dave. Dank je wel hiervoor !