Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

IDUNA - APPARTEMENTEN

appartement te koop - Oud-Turnhout Klokbekererf

Het nieuwbouwproject Iduna wordt gerealiseerd in een nieuwe verkaveling te Oud-Turnhout. Aan de doodlopende wegen Klokbekererf, Semersstraat en Veldbraakstraat worden in een eerste fase 12 BEN-appartementen gerealiseerd. Later komen hier nog 24 BEN-appartementen bij. De oppervlaktes variëren van 100 m² tot 112 m². De appartementen bevatten 2 of 3 slaapkamers, een ondergrondse autostaanplaats en ruime terrassen die uitkijken op de groene omgeving.

Prijzen vanaf € 274.579

Tijdloos wonen in Oud-Turnhout

12 BEN-appartementen

Wonen in een groene omgeving

Iduna - appartementen Nieuwbouwproject in Oud-Turnhout in de Klokbekererf

Groene omgeving

Wat dit project uniek maakt, is de mooie ligging aan de westzijde van Oosthoven. Dit project grenst hier immers aan velden die gelegen zijn in landbouwgebied. Hierdoor bent u er zeker van dat u ook in de toekomst in een groene omgeving zult blijven wonen. De mooie landelijke omgeving is met het project verweven dankzij doodlopende straatjes die een doorkijk bieden naar de aanpalende velden. In het project zelf komt een speel- en wandelzone die een groene buffer vormt tussen de woningen en de appartementen.

Aan de oostelijke zijde grenst dit nieuwbouwproject aan de woonkern van Oosthoven. Hier vindt u alle nodige winkels zoals een bakker, beenhouwer en apotheker vlak bij de deur.

 

Centrale ligging en vlotte bereikbaarheid

Hoewel deze locatie een landelijk karakter heeft, is de goede mobiliteit een van de grote troeven van deze ligging. Het is immers maar tien minuutjes fietsen tot aan de markt van Turnhout en zijn gezellige horecazaken en leuke winkels. Het centrum van Oud-Turnhout is met de fiets zelfs maar zes minuutjes rijden. Bovendien bent u ook snel op de ring van Turnhout waardoor u met de auto ook geniet van een goede bereikbaarheid.

Iduna - appartementen Nieuwbouwproject in Oud-Turnhout in de Klokbekererf
Iduna - appartementen Nieuwbouwproject in Oud-Turnhout in de Klokbekererf

Nabij natuurgebied

De ruimere omgeving van het project nodigt dan weer uit tot een mooie wandeling of fietstocht. Het bekende natuurgebied ‘Landschap De Liereman’ bevindt zich immers op fietsafstand. Dit natuurgebied is meer dan 100 hectare groot en is een van de oudste natuurgebieden van België.

Vlak bij dit natuurgebied vindt u ook de ‘appelpicknickplaats’ die verwijst naar de boomgaarden waarvoor Oud-Turnhout bekend staat. In het voorjaar is het dan ook zeker de moeite om eens een tocht door Oud-Turnhout te maken om te genieten van de prachtige appelbloesem. Deze appelboomgaarden leverden meteen ook inspiratie voor de naam van dit project. In de Noordse mythologie was Iduna immers de bewaarster van de appels van de eeuwige jeugd.

Comfortabel wonen

In een eerste fase van de appartementen zullen er 12 appartementen geraslieerd worden. Deze appartementen worden opgetrokken in het appartementsgebouw 'Erf'. In een latere fase zullen ook 'Klok' en 'Beker' nog gebouwd worden. Ook de namen van deze appartementen zijn geïnspireerd door appelboomgaarden. 

Woonkwaliteit kreeg veel aandacht bij het ontwerpen van deze appartementen. Zo hebben alle appartementen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met het terras waardoor u ten volle kunt genieten van het groen uitzicht.
De appartementen zijn voorzien van twee of drie slaapkamers. 

Iduna - appartementen Nieuwbouwproject in Oud-Turnhout in de Klokbekererf
Iduna - appartementen Nieuwbouwproject in Oud-Turnhout in de Klokbekererf

Fiscale voordelen

De appartemneten van Iduna streven naar een E-peil van maximaal 30. Hiermee legt Iduna de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. 

Op zoek naar een uitstekende investering?

Iduna biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan u gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken uw rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Iduna - appartementen Nieuwbouwproject in Oud-Turnhout in de Klokbekererf

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting