Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Vraag uw gratis schatting aan


Plan uw afspraak rechtstreeks in de agenda van onze medewerkers

Verzend het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Van plan uw woning te verkopen?

De verkoop van een woning is één van de belangrijkste financiële transacties in een mensenleven en kan u best uitbesteden aan een professioneel vastgoedkantoor.  Door beroep te doen op Vansweevelt Vastgoed bent u zeker dat de verkoop van uw vastgoed vlot en zonder zorgen gebeurt.  Ontdek hier waarom wij de geschikte partner zijn voor de verkoop van uw vastgoed.

1. Onderbouwde schatting van uw eigendom
Een succesvolle verkoop start bij het bepalen van een correcte vraagprijs.  Om het maximale voor u als eigenaar te bekomen, zijn onze makelaars experten in het berekenen van een ambitieuze doch realistische vraagprijs.  Zij kennen uw regio en maken gebruik van referenties van eerder verkochte woningen in de buurt.  Door deze beproefde methode bereiken we steeds de juiste kandidaat-kopers die op zoek zijn naar uw vastgoed.
2. Dynamisch en gedreven team
Zodra u met ons contact opneemt voor het inplannen van een afspraak, zal u merken dat al onze medewerkers perfect op elkaar zijn afgestemd.  Teamwork makes the dream work – dat zal u als (toekomstige) klant zeker positief ervaren.  Dankzij onze Vansweevelt Academy, zijn onze makelaars bovendien steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch, technisch en digitaal vlak.
3. Doeltreffende marketing
Het bereiken van zoveel mogelijk kandidaat-kopers is de allerbelangrijkste stap in het verkoopproces. Met meer dan 300 verkopen per jaar, weten we perfect welke publiciteitsmix efficiënt werkt. Naast publicaties op onze eigen drukbezochte vansweevelt.be, de vertrouwde vastgoedplatformen immoscoop.be en immoweb.be, zorgt ons intern marketingteam voor promotie van uw eigendom op de sociale mediakanalen Instagram en Facebook en op Google. Bovendien beschikken we over een uitgebreide databank met talloze zoekende klanten. De koper van úw woning is dus mogelijk bij ons al gekend!
4. Onze unieke “hoger, sneller en verder”- aanpak
Vastgoed verkopen is voor ons Topsport. Wij leggen de lat steeds zo hoog mogelijk en gaan nooit voor de snelle deal.  Als eigenaar legt u uw vastgoed in onze handen – voor dit vertrouwen gaan onze makelaars altijd voor de extra mile en halen we het maximale uit de verkoop.
5. Vertrouwde naam in de regio
Als familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed én vier kantoren in de regio, zijn we een gevestigde waarde in de Kempen. Kwaliteit en meerwaarde leveren aan onze klanten zorgt ervoor dat we steeds op lange termijn denken en onze klanten terugkeren voor hun volgende vastgoedtransactie.
6. Hoogste tevredenheidscore in de regio
Dat we er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen, bewijzen de tientallen positieve reviews over onze service op Google, het meest open en transparant te raadplegen beoordelingssysteem.

Tevreden eigenaars aan het woord over de verkoop van hun woning

Hagen Bernard

Het appartement werd te koop gezet in een periode dat de verkoop een beetje was stil gevallen door de hoge energie prijzen. Dank zij de inzet van Tina is het toch gelukt. Bedankt Tina voor je hulpvaardigheid, vriendelijkheid en je spontane lach. Bedankt voor alles. Rita

de Zonnewijzer Drunen

We hebben de samenwerking met Michaël van Vansweevelt Vastgoed als bijzonder prettig, aangenaam en deskundig ervaren. Hij én zijn collega's hebben ons geholpen om ons paradijsje in België te kunnen kopen. Heel hartelijk dank! Een welverdiende vijf sterren.

Frederik Swannet

Heel tevreden, Dankjewel Griet!!

Laat u volledig ontzorgen en kies zoals onze tevreden klanten voor onze expertise

Als eigenaar wil u de beste partner voor de verkoop van uw vastgoed.  Nodig zeker één van onze verkoopadviseurs uit voor een gratis waardebepaling.  Zij leggen u haarfijn uit wat u kan verwachten van een makelaar en wat onze resultaatgerichte aanpak is om het maximale te halen uit de verkoop.

Hoe verkopen wij uw vastgoed?

Gefundeerde en realistische waardebepaling
Professionele fotografie & 3D-visuals
Dossierbeheer: attesten, opzoekingen en documenten
Publicatie op onze website: vansweevelt.be
Publicatie op Immoweb, Immoscoop, & Realo
Plaatsing van te koop bord
Promotie op Facebook en Instagram
Mailing zoekende kandidaat-kopers uit databank
Professioneel gedrukte brochure
Planning en begeleiding van bezoeken
Coördineren van biedingen en voeren van onderhandelingen
Sluiten van het akkoord: prijs én voorwaarden
Continue juridische ondersteuning
Ontwerp en afsluiting van het koopcontract
Coördineren ondertekening akte bij notaris

Overtuigd van onze aanpak?

Schatting aanvragen