Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Van plan uw woning te verkopen?

De verkoop van een woning is één van de belangrijkste financiële transacties in een mensenleven en kan u best uitbesteden aan een professioneel vastgoedkantoor.  Door beroep te doen op Vansweevelt Vastgoed bent u zeker dat de verkoop van uw vastgoed vlot en zonder zorgen gebeurt.  Ontdek hier waarom wij de geschikte partner zijn voor de verkoop van uw vastgoed.

1. Onderbouwde schatting van uw eigendom
Een succesvolle verkoop start bij het bepalen van een correcte vraagprijs.  Om het maximale voor u als eigenaar te bekomen, zijn onze makelaars experten in het berekenen van een ambitieuze doch realistische vraagprijs.  Zij kennen uw regio en maken gebruik van referenties van eerder verkochte woningen in de buurt.  Door deze beproefde methode bereiken we steeds de juiste kandidaat-kopers die op zoek zijn naar uw vastgoed.
2. Dynamisch en gedreven team
Zodra u met ons contact opneemt voor het inplannen van een afspraak, zal u merken dat al onze medewerkers perfect op elkaar zijn afgestemd.  Teamwork makes the dream work – dat zal u als (toekomstige) klant zeker positief ervaren.  Dankzij onze Vansweevelt Academy, zijn onze makelaars bovendien steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch, technisch en digitaal vlak.
3. Doeltreffende marketing
Naast de juiste vraagprijs is het bereiken van zoveel mogelijk kandidaat-kopers de allerbelangrijkste stap in het verkoopproces. Met meer dan 300 verkopen per jaar, weten we perfect welke publiciteitsmix efficiënt werkt. Naast de vertrouwde platformen immoscoop, immoweb, en realo, werken we met een extern marketingbureau dat zorgt voor promotie op de sociale media kanalen, Google en lokale publicaties in de De Zondag en Gazet van Antwerpen.  Onze interne communicatiedienst spreekt onze uitgebreide database met zoekende klanten aan.
4. Onze unieke “hoger, sneller en verder”- aanpak
Vastgoed verkopen is voor ons Topsport. Wij leggen de lat steeds zo hoog mogelijk en gaan nooit voor de snelle deal.  Als eigenaar legt u uw vastgoed in onze handen – voor dit vertrouwen gaan onze makelaars altijd voor de extra mile en halen we het maximale uit de verkoop.
5. Vertrouwde naam in de regio
Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed én vier kantoren in de regio, zijn we een gevestigde waarde in de Kempen. Kwaliteit en meerwaarde leveren aan onze klanten zorgt ervoor dat we steeds op lange termijn denken en onze klanten terugkeren voor hun volgende vastgoedtransactie.
6. Hoogste tevredenheidscore in de regio
Dat we er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen, bewijzen de tientallen positieve reviews over onze service op Google, het meest open en transparant te raadplegen beoordelingssysteem.

Vraag uw gratis schatting aan


Plan uw afspraak rechtstreeks in de agenda van onze medewerkers

Verzend het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk

Tevreden eigenaars aan het woord over de verkoop van hun woning

Sandra Vermeiren

Vansweevelt Vastgoed verkocht mijn huis binnen de 2 weken. Zorgde voor het nieuwe EPC, voor de elektriciteitskeuring. Zorgde ook dat de schatter (voor lening koper) binnengelaten werd, enz. Ik moest me nergens om bekommeren, alles verliep moeiteloos en vanzelf. De voortgang van mijn dossier kon ik online volgen, ook dat was handig. Kortom: heel tevreden over de service van Vansweevelt Vastgoed!

Pieter Verhaert

Zeer professionele aanpak. Onze verkoop is vlot verlopen. Steeds duidelijke communicatie gedurende het verkoopproces.

Monique Quirynen

Zeer tevreden over de verkoop van ons appartement via Vansweevelt Vastgoed. Correcte manier van werken en een goede begeleiding door Dave. Dank je wel hiervoor !

Laat u volledig ontzorgen en kies zoals onze tevreden klanten voor onze expertise

Als eigenaar wil u de beste partner voor de verkoop van uw vastgoed.  Nodig zeker één van onze verkoopadviseurs uit voor een gratis waardebepaling.  Zij leggen u haarfijn uit wat u kan verwachten van een makelaar en wat onze resultaatgerichte aanpak is om het maximale te halen uit de verkoop.

Hoe verkopen wij uw vastgoed?

Gefundeerde en realistische waardebepaling
Professionele fotografie & 3D-visuals
Dossierbeheer: attesten, opzoekingen en documenten
Publicatie op onze website: vansweevelt.be
Publicatie op Immoweb, Immoscoop, & Realo
Plaatsing van te koop bord
Promotie op Facebook en Instagram
Mailing zoekende kandidaat-kopers uit databank
Professioneel gedrukte brochure en publicatie in De Zondag en GVA
Planning en begeleiding van bezoeken
Coördineren van biedingen en voeren van onderhandelingen
Sluiten van het akkoord: prijs én voorwaarden
Continue juridische ondersteuning
Ontwerp en afsluiting van het koopcontract
Coördineren ondertekening akte bij notaris

Overtuigd van onze aanpak?

Schatting aanvragen