Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

RESIDENTIE BALOE

appartement te koop - Turnhout Patersstraat 108

Residentie Baloe brengt 8 luxueuze doorzonappartementen in het groeiende en bruisende stadscentrum van Turnhout, op de toplocatie die tot voor kort de welgekende winkel en kantoren van Van Mechelen huisde.

Prijzen vanaf € 325.000

Bezoek de ruwbouw ter plaatse

8 luxueuze, lichtrijke appartementen

6% BTW mogelijk

Wonen in hartje Turnhout

Residentie Baloe heeft een uitstekende ligging in hartje Turnhout. Het project bevindt zich in het centrum, tussen de Grote Markt en ‘de Tet van Turnhout’. De appartementen liggen op wandelafstand van verschillende faciliteiten. U bereikt eenvoudig en snel verschillende winkels, gezellige restaurants en cafés, het gemeentehuis en de markt. 

Residentie Baloe zal bestaan uit 8 luxueuze doorzonappartementen die opgetrokken zullen worden op de voormalige site van Van Mechelen. De indeling van de appartementen is weldoordacht met veel aandacht voor licht, ruimte en comfort. De bewoners van dit project zullen ten volle kunnen profiteren van alle faciliteiten die de stad biedt én genieten van privacy en fijne buitenruimten, midden in de stad.

Doordachte hoogstaande architectuur 

Het project werd door bouwpromotor De Beer Wonen en ABB Architecten, een welgekend architectenbureau in de Kempen, uitgetekend met oog voor een optimaal leefcomfort. Het project vormt een mooie balans tussen leven in de stad en rust in de eigen woning. 

De acht appartementen worden voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en bijhorend vloerverwarming. Hierdoor kan u het volledige jaar genieten van een aangenaam binnenklimaat en kunnen alle muuroppervlakken optimaal gebruikt worden. Ook zorgen deze voorzieningen ervoor dat de appartementen een E-peil van E20 of lager hebben.

De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt. Via zeer ruime afwerkingsbudgetten kan het appartement volledig afgewerkt worden naar keuze van de koper. U kan er dus uw thuis van maken. Elk appartement beschikt over grote raampartijen, waardoor het zonlicht aangenaam binnen wordt getrokken en u een vrij zicht heeft. Ook voor de terrassen werd de ruimte optimaal benut. Elk appartement beschikt over een ruim privé-terras en sommige appartementen hebben er zelfs twee. 

Door de toevoeging van achterliggende overdekte autostaanplaatsen moet u nooit op zoek naar parkeerplaats in de buurt. U kan uw wagen steeds veilig en droog parkeren op uw privé-autostaanplaats.

Fiscale voordelen

Residentie Baloe streeft naar een E-peil van 20 of lager. Hiermee legt de residentie de lat niet alleen hoger dan de huidige energienormen, maar biedt ze bewoners ook een vrijstelling voor 100% van onroerende voorheffing over een periode van 5 jaar. Bovendien wordt het energieverbruik tot een minimum herleid door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Zo zal een combinatie van warmtepompen en zonnepanelen het project voorzien van groene stroom. Daarnaast kunnen bewoners mogelijks genieten van 6% in plaats van 21% btw op de constructie. Dat betekent een besparing van maar liefst 15%!

Beschermd als koper

De verkoop van Residentie Baloe geschiedt onder de Wet Breyne. Deze garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen.

Tijdlijn

Plaatsing schrijnwerk maart 2023

Gevelsteen binnenplein februari 2023

Gevelsteen voorzijde januari 2023

Ruwbouw oktober 2022

Interesse? Vraag een afspraak aan