Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

DE LOKER

appartement te koop - Turnhout Steenweg op Gierle 148-150

Residentie De Loker bestaat uit zes instapklare nieuwbouwappartementen aan gunstige prijzen, ideaal als investering of eigen woonst. Perfecte locatie voor wie de voordelen van de stad op wandelafstand wil en een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Nog slechts 1 apppartement te koop!

Genieten op ruim zonneterras van 33m²

 

Overzicht van de (woon)eenheden

2
App 2.1

83m2
2
verkocht
App 2.2

83m2
2
verkocht
App 2.3

80m2
2
verkocht
1
App 1.1

83m2
2
verkocht
App 1.2

83m2
2
verkocht
App 1.3

80m2
2
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

Kleinschalig project op wandelafstand van het centrum

Nieuwbouw aan gunstige prijzen, dat is de missie van project De Loker.
Het project is gelegen nabij de ring van Turnhout tegenover sportcentrum Basic-Fit en op wandelafstand van bakker en beenhouwer, supermarkt... De appartementen liggen op een goede verbinding van Gierlesteenweg met het bruisende centrum van Turnhout alsook met de E34. Voor wie de voordelen van de stad op wandelafstand wil en een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

 

Uw nieuwe thuis of opbrengsteigendom

Het gebouw bestaat uit zes twee-slaapkamer-appartementen. Drie appartementen op de eerste verdieping en drie op de tweede verdieping, allen bereikbaar met lift en trap. De oppervlaktes variëren tussen 80m² en 83m².
Alle appartementen zijn volledig opgeschilderd en afgewerkt met hedendaagse materialen. Ze beschikken over ruime leefruimtes met volledig geïnstalleerde open keuken (keramische kookplaat, dampkap, ijskast, vaatwasser, micorgolfoven, dubbel spoelpbak).
De vier appartementen aan de achterzijde hebben allen een groot, al dan niet overdekt terras van 14m² tot 33m². Bovengronds is er per appartement een autostaanplaats bij aan te kopen. Gemeenschappelijke overdekte fietsenberging is aanwezig.

 

Ideale investering

De residentie is tijdloos van stijl en vormt een architecturaal geheel met het handelspand op de gelijkvloerse verdieping waar Diensten Thuis zich heeft gevestigd.

Door zijn gunstige verkoopprijzen en vlotte verhuurbaarheid is dit project ook zeker interessant als investering met mooi rendement (+/- 3,5%)

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting