Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

MEEREN

huis te koop - Olen Meren

Wonen, spelen en genieten op een groen privédomein van 1 hectare met zwemvijver. Dat kan in het nieuwe woonproject Meeren te Olen! Dit project met als basis collectief wonen bestaat uit 8 woningen met drie of vier slaapkamers, opgebouwd en afgewerkt met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen. 

UITVERKOCHT

 

Overzicht van de wooneenheden

0
A01

142m2
3
verkocht
A02

132m2
3
verkocht
A03

142m2
3
verkocht
B01

177m2
4
verkocht
C01

164m2
4
verkocht
C02

158m2
4
verkocht
C03

158m2
4
verkocht
C04

164m2
4
verkocht

Download prijzen, plannen en documenten

Wonen met uniek zicht op het groen

In het woonproject Meeren kan u in alle rust genieten van wat de natuur te bieden heeft, met toch alle voordelen van het dorpscentrum van Olen vlakbij. Op het groot privédomein zullen 8 volwaardige woningen gebouwd worden met drie of vier slaapkamers, met elk zijn eigen privé tuin en terras. Bovendien beschikt men, buiten de woonst, over een gerenoveerde schuur met een rustige plek om te werken en een ruimte waar u vrienden of familie kan ontvangen. Deze schuur biedt extra mogelijkheden die men elders niet heeft. Daarnaast kan men tot rust komen aan de aangelegde zwemvijver op een warme dag of in de sauna op een koude dag. Dit project maakt het allemaal mogelijk!  

 

Duurzame kwaliteitsmaterialen en fiscale voordelen

De BEN-woningen, ontworpen door B-architecten, zijn opgebouwd en afgewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen. Dankzij de regenwaterrecuperatie en geothermische warmtepomp worden de verbruikskosten tot een minimum beperkt. Ook tijdens warme zomerdagen kan de woonst fris gehouden worden dankzij passieve koeling.

Elke woning wordt bovendien voorzien van koeling, een aansluiting voor een laadpaal, een aansluiting voor zonnepanelen én een vliegenraam aan het grote schuifraam op het gelijkvloers. 

Privé-woonst met gemeenschappelijke zwemvijver, sauna, elektrische wagen...

Een ecologische nieuwbouwwoning op een domein van 1 hectare met zwemvijver, sauna en gerenoveerde schuur voor werk en/of bijeenkomsten zonder in de prijsklasse van het luxesegment te vallen? Het kan! Bovendien krijgt u bij aankoop het genot van een elektrische wagen.

Beschermd als koper

Op de verkoop van dit woonproject is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg.

Tijdlijn

Bezoeken aan modelwoning februari 2023

Vorderingen modelwoning november 2022

plaatsing gevelbekleding juni 2022

start gevelbekleding april 2022

houtskelet november 2021

vloerplaat gestort september 2020

Interesse? Vraag een afspraak aan
Gratis schatting