MEEREN

huis te koop - Olen Meren

Wonen, spelen en genieten op een groen privédomein van 1 hectare met zwemvijver. Dat kan in het nieuwe woonproject Meeren te Olen! Dit project met als basis collectief wonen bestaat uit 8 woningen met drie of vier slaapkamers, opgebouwd en afgewerkt met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen. 

Collectief wonen op unieke locatie te Olen

Betal nu bij aankoop in dit project mogelijk slechts 6% i.p.v. 21%BTW op de constructiewaarde

 

Wonen met uniek zicht op het groen

In het woonproject Meeren kan je in alle rust genieten van wat de natuur te bieden heeft, met toch alle voordelen van het dorpscentrum van Olen vlakbij. Op het groot privédomein zullen 8 volwaardige woningen gebouwd worden met drie of vier slaapkamers, met elk zijn eigen privé tuin en terras. Bovendien beschikt men, buiten de woonst, over een gerenoveerde schuur met een rustige plek om te werken en een ruimte waar je vrienden of familie kan ontvangen. Deze schuur biedt extra mogelijkheden die men elders niet heeft. Daarnaast kan men tot rust komen aan de aangelegde zwemvijver op een warme dag of in de sauna op een koude dag. Dit project maakt het allemaal mogelijk!  

 

Duurzame kwaliteitsmaterialen en fiscale voordelen

De BEN-woningen, ontworpen door B-architecten, zijn opgebouwd en afgewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen. Dankzij de regenwaterrecuperatie en geothermische warmtepomp worden de verbruikskosten tot een minimum beperkt. Ook tijdens warme zomerdagen kan de woonst fris gehouden worden dankzij passieve koeling.

Een ecologische nieuwbouwwoning op een domein van 1 hectare met zwemvijver, sauna en gerenoveerde schuur voor werk en/of bijeenkomsten zonder in de prijsklasse van het luxesegment te vallen? Het kan! Bovendien krijgt u bij aankoop het genot van een elektrische wagen.

Elke woning wordt bovendien voorzien van koeling, een aansluiting voor een laadpaal, een aansluiting voor zonnepanelen én een vliegenraam aan het grote schuifraam op het gelijkvloers. 

Privé-woonst met gemeenschappelijke zwemvijver, sauna, elektrische wagen...

Een ecologische nieuwbouwwoning op een domein van 1 hectare met zwemvijver, sauna en gerenoveerde schuur voor werk en/of bijeenkomsten zonder in de prijsklasse van het luxesegment te vallen? Het kan! Bovendien krijgt u bij aankoop het genot van een elektrische wagen.

Beschermd als koper

Op de verkoop van dit woonproject is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg.

Tijdlijn

Vorderingen modelwoning november 2022

plaatsing gevelbekleding juni 2022

start gevelbekleding april 2022

houtskelet november 2021

vloerplaat gestort september 2020

Interesse?

 
Lies Druyts
lies.druyts@vansweevelt.be
+32 14 41 42 42

Vansweevelt Turnhout
Graatakker 91
2300 Turnhout

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren