Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

1200 lopers op eerste editie van Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout.

Eerste massaevenement in code geel meteen schot in de roos
Turnhout – 20 maart 2022 – vanaf 9.30u

Op zondag 20 maart 2022 vertrekt aan de Stadsboerderij in Turnhout de Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout. Deze loopwedstrijd wordt georganiseerd door de Turnhoutse triatlonclub Taxan[TRIA] in samenwerking met Vansweevelt Vastgoed. Sportievelingen kunnen kiezen voor een afstand van 5, 11 of 21 kilometer. Bovendien is er ook een kidsrun en een apart bedrijvenklassement. 

Vooral de halve marathon is populair
Van de  1200 ingeschreven deelnemers kiest ongeveer de helft de afstand van de halve marathon. “We zijn blij dat we met deze halve marathon heel wat deelnemers een aanbod kunnen bieden, want vaak staat zo’n afstand niet op het programma van lokale loopwedstrijden.” vertelt Thomas Peeters, voorzitter van de triatlonclub en zelf ook fervent loper. “Misschien hebben we het wel te danken aan corona dat lopers opeens meer vrije tijd hadden en zo makkelijker konden trainen voor langere afstanden.”

Heel wat bedrijven uit Turnhout en omstreken tekenen present
Heel wat bedrijven zetten tegenwoordig ook in op de fitheid van de medewerkers en geven hen de kans om deel te nemen aan de loopwedstrijd. De bedrijvenzone zal bevolkt worden door heel wat Turnhoutse bedrijven zoals AZ Turnhout, Soudal, Wurth en Rowil, en ook door bedrijven uit de omstreken zoals Janssen Pharmaceutica uit Beerse, Ravago uit Arendonk, Goelen en Gaukema HR Partners uit Vosselaar en zelfs international RondOm Podotherapeuten uit Eindhoven. Ook de sponsor, Vansweevelt Vastgoed, zal aanwezig zijn met een eigen ploeg.
 
Een pannenkoek voor ieder lopertje
Beweging in de buitenlucht stimuleren, daar kan je al op jonge leeftijd mee beginnen en dus wordt er met de kidsrun ook aan de jongsten gedacht. Voor de kleuters en de lagereschoolkinderen zijn drie aparte routes rond de Stadsboerderij uitgestippeld. Elke deelnemer aan de kidsrun zal na afloop een heerlijke pannenkoek krijgen van het Turnhoutse eetadresje ‘Bon Petit. 

Daginschrijvingen zijn niet mogelijk, het evenement is uitverkocht.

   
18 maart 2022
Vastgoednieuws