Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Je eigen verblijf onder de Spaanse zon

Nooit eerder kochten zoveel Vlamingen een tweede verblijf onder de Spaanse zon en met reden! Op minder dan drie uur vliegen (aan betaalbare tarieven vanuit verschillende Belgische, Nederlandse en Duitse luchthavens) ben je op een idyllische vakantiebestemming in het comfort van je eigen woning. Op 30 minuten rijdt je van Malaga (Luchthaven) naar Marbella. 

Het prachtige Marbella bezit alle kwaliteiten om jouw dromen waar te maken. De veelzijdige regio is een ware trekpleister voor cultuurfanaten, natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters. Je geniet er maar liefst 300 dagen per jaar van de Spaanse zon. Deze zuiderse bestemming heeft echter meer in pacht dan alleen maar zomerse temperaturen. Op ongeveer 2 uur rijden kan je skiën op de Sierra Nevada of de prachtige stad Granada bezoeken! En zowel Sevilla, Cordoba als Cadiz bereik je na een autorit van minder dan 3 uur. 

Met een gerust hart vastgoed kopen in het buitenland

Bij het lezen over deze prachtlocatie zou je zo je koffers nemen en op het vliegtuig springen. Natuurlijk zijn er eerst een aantal zaken in overweging te nemen vooraleer je de sprong naar het buitenland waagt. 

Vansweevelt Vastgoed heeft een exclusieve samenwerking opgezet met een lokale, Nederlandstalige vastgoedmakelaar die meer dan 20 jaar actief is in en rond Marbella. Onze makelaar kent de streek als zijn broekzak en biedt enkel recent, hoogwaardig vastgoed op toplocaties aan. Hij zorgt ervoor dat je de bomen door het bos kunt zien in het uitgebreide vastgoedaanbod in Marbella. Met zijn jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar staat hij je in het zoek- en kooptraject van A tot Z bij. Zo zal hij bijvoorbeeld de koopovereenkomst controleren en toetsen aan de Spaanse wetgeving. Of je er op attent maken op welke fiscaal- en belastingtechnische elementen je moet letten als je koopt en woont in het buitenland. 

Heb je interesse in een (tweede) verblijf in het prachtige Andalusië? Wij bieden je graag vrijblijvend informatie aan over de regio en de woningen op de Spaanse markt.

   
24 maart 2022
Vastgoednieuws