INFO-MOMENT | 11 SEPT VAN 14-16U | BALEN | MOLENVELDPARK | 17 APPARTEMENTEN EN 8 WONINGEN

In het Molenveld te Balen, centraal gelegen tussen de kerk en het gemeentehuis en op wandelafstand van het centrum, verkoopt Vansweevelt Vastgoed een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject bestaande uit 8 woningen met garage en/of parking en 17 appartementen met 23 ondergrondse parkeergarages en 17 bergingen.

Het project bevindt zich in een park van 6.000m² dat volledig wordt aangeplant  volgens het ontwerp van een tuinarchitecte en waarbij het bestaande bomenbestand aan de zijde van het Molenveld zoveel mogelijk bewaard blijft zodat u onmiddellijk het parkgevoel kan ervaren. Via het wandelpad kan u in alle rust genieten van de omgeving.

De inplanting van de gebouwen volgens stijlvolle, tijdloze architectuur die gebouwd worden met klassieke materialen in combinatie met het park geven dit project een unieke harmonieuze uitstraling waar u in alle rust kan genieten en wonen.


Het centraal gelegen appartementsgebouw bestaat uit 17 BEN-appartementen met 1-2-3 slaapkamers met zicht op het park.

Aan het centraal aangelegde plein langs het park worden 8 charmante BEN-woningen gebouwd met E-peil E20 voor een laag energieverbruik.

   
25 maart 2021
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren