Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
vansweevelt, vastgoed, kantoor, vosselaar, nieuw, gratis schatting, immo, nieuwbouw, advies, appartement, verkopen, kopen, huren, verhuren vastgoedbeheer, huis, handelspand

Vastgoedkantoor Vansweevelt opent een vijfde vestiging in Vosselaar. Vanaf maandag 26 april kan je terecht in ons nieuwe kantoor. Hiermee keert het familiebedrijf terug naar de roots. Stichter Mathieu Vansweevelt opende er namelijk het allereerste kantoor in 1989.

De terugkeer is er omdat er opmerkelijk veel vraag komt vanuit Vosselaar en Beerse naar de diensten van Vansweevelt Vastgoed, volgens Dennis Vansweevelt, general manager van het kantoor. “We willen blijven investeren in de toekomst met Vansweevelt Vastgoed. Dit doen we vooral door te luisteren naar onze klanten en hun wensen.”

Onze nieuwe vestiging bevindt zich in een oude architectenwoning uit 1933, naar een ontwerp van de bekende Belgische architect Eduard Van Steenbergen. Woning Bluekens – de naam waaronder het pand bekend staat – staat op de lijst van bouwkundig erfgoed. Het werd na een grondige renovatie in ere hersteld.

Vansweevelt Vastgoed is met meer dan 30 jaar ervaring uitgegroeid tot een vaste waarde in de Kempen. Met onze kantoren in Turnhout, Geel en Herentals bereikten we al heel wat Kempenaars en met het kantoor in Mechelen verbreden we ook onze horizon daarbuiten. Met het nieuwe kantoor in Vosselaar staan we nu nog sterker in de Kempen. Door deze uitbreiding hebben we ook verschillende vacatures open staan om ons team te versterken.

   
26 april 2021
Vastgoednieuws