Investeren in Batalo geeft MEER RENDEMENT!

Investeren in Batalo geeft het eerste jaar TOT 90% MEER RENDEMENT!

Investeren in vastgoed is de laatste jaren steeds populairder geworden.  Mensen zoeken iets om te investeren om hun appeltje voor de dorst te creëren.  Project Batalo speelt hier handig op in door hun appartementen reeds verhuurd aan te bieden.  Hierdoor bespaart u als investeerder de opstartkosten bij verhuur van een nieuwbouwappartement. 

Een overzicht van de voordelen:

 • Nieuwbouwappartementen worden doorgaans schilderklaar opgeleverd.  De schilderwerken zelf zijn dus voor de eigenaar van het appartement.  De kosten voor het opschilderen van een appartement lopen al snel op tot een € 5.000.  In Batalo zijn de verhuurde appartementen reeds opgeschilderd door een professionele schilder. 
 • Het gemiddelde ereloon van een makelaar voor het verhuren van een appartement bedraagt 1 maand huur + btw.  De huurprijzen in Batalo bedragen zijn vanaf  € 725/maand.  Het kost bijgevolg +/- € 900 om een het appartement te verhuren.  Deze kost is reeds betaald door de verkoper.
 • Het zoeken van een kwaliteitsvolle huurder is niet evident.  Makelaars vragen vooraf heel wat informatie op om de kwaliteit en solvabiliteit van de kandidaten zo goed mogelijk te achterhalen.  De huurders in Batalo hebben vooraf een infofiche ingevuld en ondertekend waardoor de kans op een slechte huurder zo beperkt mogelijk is.
 • De huurcontracten zijn professioneel en waterdicht opgemaakt door de vastgoedmakelaar.  In Batalo wordt er gewerkt met termijnen van 1 jaar.  Zo bent u als investeerder gerust indien de huurder(s) toch niet zou(den) matchen met uw verwachtingen.  Indien u tevreden bent, loopt het contract automatisch over in een standaard 9-jarig huurcontract of kan u de termijn van 1 jaar nogmaals verlengen.
 • Als bijlage van het verhuurcontract is een uitgebreide plaatsbeschrijving door een specialist opgemaakt.  De volledige afwerking en staat van het appartement staat hierin beschreven zodat er achteraf geen discussies mogelijk zijn.  De kost voor een plaatsbeschrijving bedraagt +/- € 160 voor de verhuurder bij intrede verhuur.  Ook deze kost is reeds door de verkoper betaald.
 • Het duurt gemiddeld 2,5 maanden gerekend vanaf de oplevering om een appartement te verhuren.  Vooraleer het appartement in verhuur komt, moet het eerst geschilderd worden.  Nadien moet de makelaar zijn commercialisatie opstarten om een huurder te vinden.  Van zodra dat gebeurd is, moet het contract en de plaatsbeschrijving worden opgesteld en pas nadien kan het huurcontract ingaan.  Bij Batalo zijn deze stappen reeds ondernomen waardoor men vanaf akte/oplevering van huurinkomsten kan genieten.  2,5 maanden vermenigvuldigt met € 725 huur per maand bedraagt +/- € 1.800.

Indien we hierboven de som maken van opstartkosten komen we terecht op een € 7.860.  Dit gedeeld door een huuromzet per jaar van € 8.700, zorgt ervoor dat u in het eerste jaar tot 90% meer rendement heeft!

Volgende appartementen worden verhuurd aangeboden door de verkoper of zijn reeds verhuurd:

 • Reeds verhuurd
  • App 8.0.1 met P16
  • App 9.0.3 met P15
  • App 9.2.2 met P14
 • Worden verhuurd aangeboden
  • App 9.0.1 met P20
  • App 10.1.1 met P13
  • App 10.2.1 met P11

Voor meer informatie kan u terecht op www.batalo.be of kan u contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (014 41 42 42 of info@vansweevelt.be).

   
8 april 2019
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren