TURNHOUT | LANCERING FASE 2 NIEFHOUT | 1 FEBRUARI | 14-16U

niefhout, turnhout, immo, vastgoed, project, stadsontwikkeling, vansweevelt, appartementen, te koop, investering, investeringsvastgoed

LANCERING FASE 2 NIEFHOUT | 1 FEBRUARI - 14U TOT 16U

Zaterdag 1 februari organiseert Vansweevelt Vastgoed een lanceringsevent voor de start verkoop van fase 2 in het stadsontwikkelingsproject Niefhout. Profiteer tijdens ons lanceringsevent als één van de eersten van het nieuwe aanbod!

Na het succes van fase 1 waar 140 woningen en appartementen verkocht werden, wordt de verkoop van de tweede fase tijdens het lanceringsevent opgestart. De tweede fase van Niefhout wordt met het Pioniersgebouw en het ontmoetinsgsplein het kloppend hart van de standsontwikkeling Niefhout.

Het Pioniersgebouw geeft keuze tussen 44 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en startersflats. Vanop de zuid- of westgerichte terrassen geniet u van een gezellige namiddag in de zon en kijkt u uit op de binnentuin of het aangrenzende ontmoetingsplein.

Het opvallende ontwerp van POLO Architects interpreteert het gebouw als één volume met binnenplein, opgebouwd uit één gevelmateriaal. De sheddaken met zaagtandvorm zijn een verwijzing naar de houtzagerij die zich voordien op de site bevond.

Fase 2 begeeft zich centraal in de autovrije stadsontwikkeling tussen de Diksmuidestraat en de Dokter Nand Peetersstraat. Met het bruisende centrum, de jachthaven en het station om de hoek is dit een toplocatie voor wie wilt wonen in de Stad Turnhout. Aan de overkant van de Jachthaven kunnen liefhebbers zich uitleven in de duizenden hectaren natuur die het noorden van Turnhout aanbiedt. Voor fietsers en automobilisten is er vanzelfsprekend een optimale verbinding met de appartementen voorzien zodat wonen zorgeloos en comfortabel is.

Op zoek naar een nieuwe woning of een rendabele investering? Dankzij de lage instapprijzen vormt dit project de ideale investering voor elke bewoner of verhuurder.

   
20 januari 2020
Opendeurdagen

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren