Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
niefhout, turnhout, immo, vastgoed, project, stadsontwikkeling, vansweevelt, appartementen, te koop, investering, investeringsvastgoed

LANCERING FASE 2 NIEFHOUT | 1 FEBRUARI - 14U TOT 16U

Zaterdag 1 februari organiseert Vansweevelt Vastgoed een lanceringsevent voor de start verkoop van fase 2 in het stadsontwikkelingsproject Niefhout. Profiteer tijdens ons lanceringsevent als één van de eersten van het nieuwe aanbod!

Na het succes van fase 1 waar 140 woningen en appartementen verkocht werden, wordt de verkoop van de tweede fase tijdens het lanceringsevent opgestart. De tweede fase van Niefhout wordt met het Pioniersgebouw en het ontmoetinsgsplein het kloppend hart van de standsontwikkeling Niefhout.

Het Pioniersgebouw geeft keuze tussen 44 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en startersflats. Vanop de zuid- of westgerichte terrassen geniet u van een gezellige namiddag in de zon en kijkt u uit op de binnentuin of het aangrenzende ontmoetingsplein.

Het opvallende ontwerp van POLO Architects interpreteert het gebouw als één volume met binnenplein, opgebouwd uit één gevelmateriaal. De sheddaken met zaagtandvorm zijn een verwijzing naar de houtzagerij die zich voordien op de site bevond.

Fase 2 begeeft zich centraal in de autovrije stadsontwikkeling tussen de Diksmuidestraat en de Dokter Nand Peetersstraat. Met het bruisende centrum, de jachthaven en het station om de hoek is dit een toplocatie voor wie wilt wonen in de Stad Turnhout. Aan de overkant van de Jachthaven kunnen liefhebbers zich uitleven in de duizenden hectaren natuur die het noorden van Turnhout aanbiedt. Voor fietsers en automobilisten is er vanzelfsprekend een optimale verbinding met de appartementen voorzien zodat wonen zorgeloos en comfortabel is.

Op zoek naar een nieuwe woning of een rendabele investering? Dankzij de lage instapprijzen vormt dit project de ideale investering voor elke bewoner of verhuurder.

   
20 januari 2020
Opendeurdagen
Gratis schatting