De verkregen woonbonus in leven houden? Het kan

De verkregen woonbonus in leven houden? Het kan!

U bent eigenaar van een woning die u aankocht en waarvoor u een lening afsloot voor 1 januari 2016 met toepassing van de woonbonus? U wenst die woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen met overname van de bestaande lening?
Laat u dan niet tegenhouden door de afschaffing van de woonbonus, want onder bepaalde voorwaarden kan u nog steeds genieten van deze belastingvermindering gedurende de resterende looptijd van de lening!
In de praktijk wordt de bestaande lening overgezet van uw huidige woning naar de nieuwe woning, een zogenaamde pandwissel. Zo maakt de Vlaamse overheid het mogelijk om de woonbonus te behouden voor die lening.
Kortom, laat uw beslissing niet louter en alleen afhangen van de woonbonus, want in vele gevallen zal u nog steeds kunnen genieten van het voordeel van de belastingvermindering. Kom gerust eens langs om uw situatie te bespreken zodat we u wegwijs kunnen maken en begeleiden in dit traject! Wij bezitten immers de nodige expertise in ‘vastgoed en advies’ die nuttig kan zijn voor u.

Bron: www.vlaanderen.be

   
28 januari 2020
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren