Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
Vooraanzicht Leyhof nieuwbouwproject in Lichtaart op de Tielensteenweg

Over Leyhof


Welkom bij nieuwbouwproject Leyhof, een kleinschalig en budgetvriendelijk nieuwbouwproject gelegen aan de Tielensteenweg in Lichtaart met 6 nieuwbouwwoningen. Deze sluiten naadloos aan bij de noden van moderne gezinnen die zoeken naar de ideale combinatie van een praktische ligging dichtbij de natuur. Technisch wordt maximaal ingezet op toekomstgerichte investeringen, gericht op duurzame energie en optimaal leefcomfort.

Vooraanzicht Leyhof nieuwbouwproject in Lichtaart op de Tielensteenweg

Oplevering verwacht in het voorjaar van 2025!

Meer informatie over de beschikbare woningen van Leyhof? Ontdek het volledige project via:

Achteraanzicht Leyhof nieuwbouwproject in Lichtaart op de Tielensteenweg

Tijdloos wonen in Lichtaart


De bijna-energieneutrale (BEN)-woningen hebben 3 slaapkamers en variëren in oppervlakte van 124 tot 146m². De ruime percelen van 345m² tot 569m² geven elke woning een grote tuin en oprit voor parkeermogelijkheid (inpandige garage bij 1 woning). De oplevering van het project wordt verwacht in het voorjaar van 2025. De prijzen zijn vanaf € 359.512. 

Locatie


Op slechts 1 km van het centrum van Lichtaart, biedt Leyhof het beste van twee werelden: de nabijheid van praktische voorzieningen zoals scholen, winkels en horeca, gecombineerd met de mogelijkheid tot eindeloze natuurwandelingen en fietstochten. 

Vooraanzicht Leyhof nieuwbouwproject in Lichtaart op de Tielensteenweg
Interieur Leyhof nieuwbouwproject in Lichtaart op de Tielensteenweg

Comfort & Ruimte 


De woningen beschikken over drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met inloopdouche en ligbad. De leefruimte bestaat uit een open keuken, compleet met kookeiland, en ruimte voor een eet- en zithoek. De keuken en eetruimte geven een leuk uitzicht op de achtertuin. Alle woningen beschikken over een ruime privétuin met aangelegd terras.

Maak een afspraak en vraag naar de lanceringsactie

   
15 april 2024
Vastgoednieuws
Gratis schatting