Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
Vooraanzicht Jamalie Nieuwbouwproject in Olen in de Stationsstraat

Over Jamalie


Ontdek Jamalie met een aanbod van 11 nieuwbouwappartementen in de Stationsstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. Dit nieuwbouwproject ademt een sfeer van moderne elegantie gecombineerd met traditionele charme. De gevels van de gebouwen vormen een harmonieuze mix van baksteen in warme, aardse tinten en lichte schilderwerk, die samen een tijdloze uitstraling geven. Kortom, een match met ieder type van interieur. Naast een tijdloos ontwerp, wordt maximaal ingezet op toekomstgerichte investeringen gericht op duurzame energie en optimaal leefcomfort.

Vooraanzicht Jamalie Nieuwbouwproject in Olen in de Stationsstraat

Meer informatie over de beschikbare appartementen van Jamalie? Ontdek het volledige project via:

Interieur Jamalie Nieuwbouwproject in Olen in de Stationsstraat

Comfort & Ruimte

Er is keuze uit nieuwbouwappartementen met 2 of 3 slaapkamers met oppervlakten van 79 m² tot 141 m². De appartementen zijn voorzien van zeer ruime terrassen (tot 37 m²). Twee van de gelijkvloerse appartementen hebben een privétuin (tot 40 m²). Ruime budgetten worden voorzien om de appartementen volledig naar eigen smaak af te werken.

Mooi wonen in hartje Onze-Lieve-Vrouw Olen

Gelegen in de Stationsstraat heeft het nieuwbouwproject een centrale ligging in Onze-Lieve-Vrouw-Olen, in de regio beter bekend als ‘Achter Olen’. Op een boogscheut bevinden zich horeca, winkels, het sportcentrum en de huidige kerk. 

Achteraanzicht Jamalie Nieuwbouwproject in Olen in de Stationsstraat

100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!

Ontdek Jamalie en koop nog aan 6% btw!

   
15 april 2024
Vastgoednieuws
Gratis schatting