Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
woonerf, project, nieuwbouw, nieuwe nijver, vansweevelt, vastgoed, kopen, huis, investering

LANCERING: VANAF 2 JANUARI 2020 ONLINE 

Woonerf Nieuwe Nijver is een nieuwbouwproject bestaande uit 20 moderne woningen (open en halfopen bebouwing) in een centraal gelegen, maar toch groene buurt in Vosselaar. Het woonerf wordt gebouwd in een binnengebied,  grenzend aan de Nijverheidsstraat. Dit maakt dat het een rustige, kindvriendelijke buurt zal worden met enkel plaatselijk verkeer en met vlotte verbinding naar het dorpscentrum, winkels, omliggende gemeenten en hoofdwegen zoals de Antwerpsesteenweg en de E34.

De perceeloppervlakte varieert van 242m² tot 358m² en de bewoonbare oppervlakte van de woningen varieert van 124m² tot 178m². Een aantal woningen zal beschikken over een carport en tuinberging wat heel wat opbergmogelijkheden biedt. Verder zullen alle woningen beschikken over 3 slaapkamers en heel wat woningen hebben een vaste trap naar de tweede verdieping wat uiteraard heel wat mogelijkheden biedt voor gezinnen.

Deze ruime woningen in een kindvriendelijke buurt zijn ideaal voor gezinnen en investeerders.

Voor alle verdere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer 014 41 42 42 of via Anne-Marie Rutten (anne-marie@vansweevelt.be).

   
4 januari 2020
Vastgoednieuws