Vansweevelt Vastgoed opent twee nieuwe kantoren in 2020

vansweevelt kantoor Mol

Vansweevelt Vastgoed breidt flink uit. Naast onze kantoren in Turnhout, Geel en Herentals openen we de komende maanden twee nieuwe vestigingen.

Het nieuwe kantoor aan het Rondplein in Mol opent al op 1 januari. Er wordt nog volop gewerkt om het pand klaar te maken in de ‘Vansweevelt Vastgoed’-look.  Het gaat om het bestaand kantoor van Sylvia Elen dat wordt overgenomen. “Sylvia blijft aan het roer staan, maar onder de vleugels van Vansweevelt Vastgoed”, zegt general manager Dennis Vansweevelt. “Voor ons is deze overname een mooie kans. We dachten er al langer over om een kantoor in Mol te openen, want we hebben er veel panden in de aanbieding. Bovendien ligt dit kantoor pal naast ons nieuwbouwproject Ignis.”

De tweede nieuwe vestiging komt in de bekende woning ‘Bluekens’ aan de Antwerpsesteenweg 164 in Vosselaar. Het pand wordt binnenkort opgeknapt en opent in de zomer als Vansweevelt-kantoor. Daarmee keert Vansweevelt Vastgoed een beetje terug naar zijn roots, want dertig jaar geleden opende stichter Mathieu Vansweevelt er zijn allereerste kantoor.

   
20 december 2019
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren