Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

In het Molenveld te Balen, centraal gelegen tussen de kerk en het gemeentehuis en op wandelafstand van het centrum, verkoopt Vansweevelt Vastgoed een prachtig, duurzaam BEN-nieuwbouwproject bestaande uit 8 woningen met garage en/of parking en 17 appartementen met 23 ondergrondse parkeergarages en 17 bergingen.

Het project bevindt zich in een park van 6.000m² dat volledig wordt aangeplant  volgens het ontwerp van een tuinarchitecte en waarbij het bestaande bomenbestand aan de zijde van het Molenveld zoveel mogelijk bewaard blijft zodat u onmiddellijk het parkgevoel kan ervaren. Via het wandelpad kan u in alle rust genieten van de omgeving.

De inplanting van de gebouwen volgens stijlvolle, tijdloze architectuur die gebouwd worden met klassieke materialen in combinatie met het park geven dit project een unieke harmonieuze uitstraling waar u in alle rust kan genieten en wonen.

 

Het centraal gelegen appartementsgebouw bestaat uit 17 BEN-appartementen met 1-2-3 slaapkamers met zicht op het park.

Aan het centraal aangelegde plein langs het park worden 8 charmante BEN-woningen gebouwd met E-peil E20 voor een laag energieverbruik.

   
25 maart 2021
Vastgoednieuws