Vansweevelt brouwt een vervolg aan de TRIPEL ‘INHUIS’

Immo Vansweevelt brouwt een vervolg aan de actie die het vorig jaar deed voor de 30ste verjaardag van het bedrijf. Toen werd samen met de lancering van het eigen magazine INHUIS een gelegenheidsbier geschonken: Tripel INHUIS. Dat viel in de smaak en Vansweevelt heeft opnieuw 500 grote Tripel flessen besteld, bestemd voor de klanten.

“Zijn we nu een brouwende makelaar of een makelende brouwer? Geen van beide,” lacht Dennis Vansweevelt, “maar we zijn wel heel blij met het resultaat.”

Vansweevelt Vastgoed heeft opnieuw de handen in elkaar geslagen met brouwerij Het Nest in Oud-Turnhout om van de gekende Schuppenboer van Het Nest een aparte bestelling af te werken van 500 flessen van 75 cl met de naam ‘Tripel INHUIS’. “Die zullen worden ingezet als relatiegeschenk”, weet Eric Dictus, communicatieverantwoordelijke bij Vansweevelt. “We werken daarvoor graag samen met lokale bedrijven. Zo is er ook een gelijkaardige samenwerking met chocolatier Pas in Turnhout.”  Voor Brouwerij Het Nest is deze opdracht een mooie manier om te tonen dat het ook gepersonaliseerde kleinere volumes kan verwerken.

Vansweevelt heeft zijn hoofdkantoor in Turnhout en heeft ook nog kantoren in Herentals, Geel en Mol. De vastgoedspecialist opent binnenkort ook nog kantoren in Vosselaar en in Mechelen.

Bron: Made in Kempen - Dominic Depreeuw

Meer informatie over brouwerij Het Nest: www.brouwerijhetnest.be 

   
8 juli 2020
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren