Vansweevelt Vastgoed hoofdsponsor Halve Marathon Turnhout


Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout

Nieuw Turnhouts loopevent dankzij Turnhoutse triatlonclub Taxan[TRIA] en Vansweevelt Vastgoed
Turnhout – 20 maart 2022 – vanaf 9.30u

Op zondag 20 maart 2022 vertrekt aan de Stadsboerderij in Turnhout de Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout. Deze loopwedstrijd wordt georganiseerd door de Turnhoutse triatlonclub Taxan[TRIA] in samenwerking met Vansweevelt Vastgoed. Sportievelingen kunnen kiezen voor een afstand van 5, 11 of 21 kilometer. Bovendien is er ook een kidsrun en een apart bedrijvenklassement. 

Van lockdown winterchallenge naar volwaardige loopwedstrijd

Tijdens de lockdown in het voorjaar van 2021 organiseerde triatlonclub Taxan[TRIA] een winterchallenge waarbij deelnemers met behulp van de app Strava het tegen elkaar konden opnemen. Tijdens deze loopwedstrijd van 11 of 21 kilometer gaven deelnemers gedurende een hele maand het beste van zichzelf. Met 700 deelnemers mocht de club spreken van een groot succes. Bovendien waren de deelnemers erg lovend over het uitgepijlde parcours dat door de mooie natuur aan de noordkant van Turnhout trok. 

Vaste routes dankzij Sport Vlaanderen

Zelfs Sport Vlaanderen merkte dit op en zag in de routes van de Taxan[TRIA] winterchallenge de ideale basis om hun aanbod “Loopomlopen” in de Kempen uit te breiden. Deze bewegwijzerde looproutes bieden sportievelingen een duurzaam aanbod om lokaal te sporten. De Loopomloop Turnhout wordt feestelijk ingelopen tijdens de Vansweevelt Halve Marathon Turnhout en zal bestaan uit 4 lussen met startplekken aan de Stadsboerderij, de Klein Engelandhoeve en camping Baalse Hei. 

Aanbod voor jong en oud

Met een uitgebreid programma wordt op een breed publiek gemikt. Er is een speciale kidsrun voor de jongsten en de volwassenen kunnen zich uitleven op een omloop van 5, 11 of 21 kilometer door de prachtige Turnhoutse natuur. De organisatie gaat ook op zoek naar het snelste bedrijf uit Turnhout met een speciale bedrijvenformule. Na het verdwijnen van Dwars Door Turnhout is er een leemte gevallen die nu voor een stuk opgevuld wordt. Taxan[TRIA] en Vansweevelt Vastgoed sluiten een verbintenis van 3 jaar om met een gezonde ambitie aan dit evenement te bouwen en zo Turnhout weer sportief op de kaart te zetten. 

In Vansweevelt Vastgoed werd dan ook snel de perfecte partner gevonden. Voor ons is verkopen van een woning pure topsport.  
 
 
De inschrijvingen starten op 1 januari 2022. Voor meer info kan je terecht op www.taxantria.be.

Praktisch

•    Vansweevelt Vastgoed Halve Marathon Turnhout georganiseerd door triatlonclub Taxan[TRIA]
•    Afstanden: 5, 11 of 21km, een kidsrun en een bedrijvenformule
•    Zondag 20 maart 2022
•    Start kidsrun om 9.30, andere afstanden vanaf 10u 
•    Stadsboerderij Turnhout | Veldekensweg 10, 2300 Turnhout
•    Inschrijven vanaf 1 januari 2022 

   
16 december 2021
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren