Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Uw projectgrond verkopen aan een projectontwikkelaar?

Wij bieden een beter alternatief

Wij ontwikkelen de projectgrond voor u. U blijft eigenaar doorheen dit proces. Uw voordeel? De winst op de ontwikkeling verliest u niet aan de projectontwikkelaar. 

De hoogste waarde voor uw projectgrond

Het verkopen van een mogelijke projectgrond is niet vanzelfsprekend. Rechtstreeks verkopen aan vastgoedontwikkelaars of bouwbedrijven is hierbij zelden de beste aanpak. 

U krijgt vaak te maken met:

  • Complexe randvoorwaarden
  • Onzekerheid over de geboden prijs
  • Kopers die uw grond voordelig trachten aan te kopen

Het is niet evident te weten wat uw site écht waard is als u moet vertrouwen op biedingen van partijdige kopers.

Maar hoe kan u als eigenaar dan wél zowel de grondwaarde als de ontwikkelingsmeerwaarde ontvangen?

U heeft nood aan een voorafgaand ontwikkelingstraject, een heleboel marktkennis en ervaring. Anders dan traditionele vastgoedontwikkelaars ontwikkelt Vansweevelt al 15 jaar enkel voor rekening van de grondeigenaar. Wij maken geen winst op het voordelig aankopen van projectgronden. In tegenstelling, wij werken met een commissie op de succesvolle verkoop van uw ontwikkelde projectgrond. 

Onze experts optimaliseren de ontwikkelingsmogelijkheden én het verkoopproces. De ontwikkelingskosten worden door ons gedragen. U geniet van een aanzienlijke meerwaarde zonder risico.  

Benieuwd of uw grond kandidaat is voor een succesvol ontwikkelingstraject? Vul ons contactformulier in en wij contacteren u om de mogelijkheden te bekijken.

Optimaal ontwerp

Een waarde-maximaliserend project voor uw site.

No cure, no pay

U betaalt enkel indien het gewenste resultaat behaald is.

De hoogste prijs

verkoop aan de best mogelijke voorwaarden in een slim en discreet verkoopproces.

Zonder zorgen

Onze ontwikkelaars ontzorgen u doorheen het hele traject.

Op maat van uw projectgrond

Elke site is uniek, daarom investeert Vansweevelt in grondig onderzoek naar de meest opportune ontwikkelingsmogelijkheden van uw grond.

Het resultaat van dit traject is een vergunbaar ontwerp waarbij de site optimaal wordt benut en waarvoor het akkoord is bekomen van de gemeente of stad.

Op basis van deze plannen wordt de grondwaarde geschat en kan de site, na uw akkoord, aangeboden worden aan de best betalende promotoren op de markt in een gecontroleerd biedingsproces.

De meerwaarde voor de eigenaar(s) is dat onze unieke werkwijze keer op keer leidt tot de hoogst mogelijke verkoopprijs én een hoop gemoedsrust.

Vansweevelt vastgoed | Vastgoedontwikkeling | Nieuwbouwproject op projectgrond

5 redenen waarom je beter aan een vastgoedpromotor
verkoopt dan aan een ontwikkelaar

Enkele opdrachtgevers aan het woord

Ludo B

Welderen, Weelde

Door hun bemiddeling hebben we immers rechtstreeks aan een promotor i.p.v. een ontwikkelaar kunnen verkopen. In feite hebben zij er zo voor gezorgd dat de ontwikkelingsmeerwaarde bij ons terecht gekomen is.
lees het hele verhaal

Patrick P

Splichal, Turnhout

Op basis van het informeel akkoord op zijn ontwerpend onderzoek heeft hij opnieuw een waardebepaling van onze site uitgevoerd. Toen werd het pas echt duidelijk welke meerwaarde gerealiseerd zou kunnen worden door vooraf aan de verkoop de site te ontwikkelen.
lees het hele verhaal

Jan F

Kerkstraat, Merksplas

Wat ik vooral positief vond is dat ik steeds op de hoogte werd gehouden van de vooruitgang en bij elke grote stap werd uitgenodigd op kantoor voor een woordje uitleg
lees het hele verhaal

Wim C

Molenpad, Gierle

"Doordat Vansweevelt nagenoeg alle bouwbedrijven in de buurt kent, wisten ze meteen welke partij het beste zou willen betalen voor onze site op dat moment. Ze zijn dan ook onmiddellijk in onderhandeling getreden, en hebben onze belangen en voorwaarden vertaald in een mooi akkoord met de koper"
lees het hele verhaal

KERNCIJFERS: ONTWIKKELING IN OPDRACHT

+55

projectgronden en sites, ontwikkeld en verkocht aan bouwpromotoren

+1.050

ontwikkelde appartementen, woningen en handelsruimten

+€ 22M

gecreëerde meerwaarde* voor onze opdrachtgevers

* de totale meerwaarde van alle gronden en sites door ons ontwikkeld t.o.v. de geschatte waarde vóór ontwikkelingMaak een afspraak voor een verkennend gesprek

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.