Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

U verkoopt uw woning?

Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Als eigenaar heeft u niet de middelen waarover een professioneel vastgoedkantoor beschikt om alle potentiële kopers te bereiken en het maximale uit de verkoop te halen.

Door beroep te doen op Vansweevelt Vastgoed bent u zeker dat de verkoop van uw eigendom vlot en zonder zorgen gebeurt.  Ontdek hier waarom wij de geschikte partner zijn voor de verkoop van uw vastgoed.

Schatting aanvragen

Uw vertrouwen waard

Met meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed, vier kantoren in de regio en meer dan 300 verkochte woningen per jaar kennen we de juiste formule om voor elke woning een koper te vinden.

Met continue meer dan 400 huizen, appartementen en gronden in portefeuille, appreciëren kandidaat-kopers ons ruime aanbod, waardoor ze zich inschrijven op onze website.  Hierdoor hebben we duizenden zoekende klanten die meteen op de hoogte worden gebracht zodra er een match is met hun zoekcriteria, nog voor de publicatie op de vastgoedplatformen zoals immoscoop, immoweb en realo.

Kwaliteit en meerwaarde leveren, zorgt ervoor dat we steeds op lange termijn denken en klanten terugkeren voor hun volgende vastgoedtransactie.

Vansweevelt makelaar met informatiebrochure verkoop eigendom

Waarom uw woning verkopen via Vansweevelt Vastgoed?

1Onderbouwde schatting van uw eigendom

Een succesvolle verkoop start bij het bepalen van een correcte vraagprijs. Om het maximale voor u als eigenaar te bekomen, zijn onze makelaars experten in het berekenen van een ambitieuze doch realistische vraagprijs. Zij kennen uw regio en maken gebruik van referenties van eerder verkochte woningen in de buurt. Door deze beproefde methode bereiken we steeds de juiste kandidaat-kopers die op zoek zijn naar uw vastgoed.

2Dynamisch en gedreven team

Zodra u met ons contact opneemt voor het inplannen van een afspraak, zal u merken dat al onze medewerkers perfect op elkaar zijn afgestemd. 'Teamwork makes the dream work' – dat zal u als klant zeker positief ervaren. Dankzij onze Vansweevelt Academy, zijn onze makelaars bovendien steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch en technisch vlak.

3Doeltreffende marketing

Naast de juiste vraagprijs is het bereiken van zoveel mogelijk kandidaat-kopers de allerbelangrijkste stap in het verkoopproces. Met meer dan 300 verkopen per jaar, weten we perfect welke publiciteitsmix efficiënt werkt. Naast de vertrouwde platformen immoscoop, immoweb en realo, werken we met een extern marketingbureau dat zorgt voor promotie op de sociale media kanalen, Google en lokale publicaties in de De Zondag en Gazet van Antwerpen. Onze interne communicatiedienst spreekt onze uitgebreide database met zoekende klanten aan.

4Onze unieke “hoger, sneller en verder”- aanpak

Vastgoed verkopen is voor ons Topsport. Wij leggen de lat steeds zo hoog mogelijk en gaan nooit voor de snelle deal. Als eigenaar legt u uw vastgoed in onze handen – voor dit vertrouwen gaan onze makelaars altijd voor de extra mile en halen we het maximale uit de verkoop.

5Vertrouwde naam in de regio

Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed én vier kantoren in de regio, zijn we een gevestigde waarde in de Kempen. Kwaliteit en meerwaarde leveren aan onze klanten zorgt ervoor dat we steeds op lange termijn denken en onze klanten terugkeren voor hun volgende vastgoedtransactie.

6Hoogste tevredenheidscore van alle kantoren in de regio

Dat we er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen, bewijzen de tientallen positieve reviews over onze service op Google, het meest open en transparant te raadplegen beoordelingssysteem.

Tevreden klanten aan het woord over de verkoop van hun woning

Frieda Proost

Voor ons was alles zeer fijn goede afspraken en een leuke verkoper bedankt alvast

Kris Moelans

Verkoop van onze woning binnen de twee weken aan een marktconforme prijs met een attente professionele service!

Mandy Hendrickx

Top service. Tina staat altijd klaar en laat alles toppie verlopen ! Topmakelaar

Laat u volledig ontzorgen en kies zoals onze tevreden klanten voor onze expertise

Als eigenaar wil u de beste partner voor de verkoop van uw vastgoed.  Nodig zeker één van onze verkoopadviseurs uit voor een gratis waardebepaling.  Zij leggen u haarfijn uit wat u kan verwachten van een makelaar en wat onze resultaatgerichte aanpak is om het maximale te halen uit de verkoop.

Hoe verkopen wij uw vastgoed?

Gefundeerde en realistische waardebepaling
Professionele fotografie & 3D-visuals
Dossierbeheer: attesten, opzoekingen en documenten
Publicatie op onze website: vansweevelt.be
Publicatie op Immoweb, Immoscoop, & Realo
Plaatsing van te koop bord
Promotie op Facebook en Instagram
Mailing zoekende kandidaat-kopers uit databank
Professioneel gedrukte brochure
Planning en begeleiding van bezoeken
Coördineren van biedingen en voeren van onderhandelingen
Sluiten van het akkoord: prijs én voorwaarden
Continue juridische ondersteuning
Ontwerp en afsluiting van het koopcontract
Coördineren ondertekening akte bij notaris

Overtuigd van onze aanpak?Vraag uw gratis schatting aan


Plan uw afspraak rechtstreeks in de agenda van onze medewerkers

Verzend het formulier en we contacteren u zo snel mogelijk