Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Vansweevelt Vastgoed behaalt met 4.7 op 5 de hoogste tevredenheidscore van alle vastgoedkantoren in de regio

Dat we er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen, bewijzen de tientallen positieve reviews over onze service op Google, het meest open en transparant te raadplegen beoordelingssysteem. Door continue opleiding van onze medewerkers (dankzij onze Vansweevelt Academy) en onze Hoger, Sneller & Verder aanpak verdienen we deze feedback van onze klanten. Wij hopen ook voor u hetzelfde te kunnen betekenen.

Katrien Schelkens

We verkochten het huis van mijn schoonouders via Vansweevelt vastgoed. Zeer aangenaam contact met Dave. Bij een opmerking werd meteen ook actie genomen. Verkoop ging vlot en professioneel. Kortom, zeer tevreden van Vansweevelt!

Dominique Opdebeeck

Onlangs onze woning te koop gezet met Vansweevelt. Een vlotte samenwerking, goede feedback en een professionele aanpak van de verkoper.

Martijn Das

Lenie van Vansweevelt Turnhout heeft me prima geholpen in de begeleiding bij het kopen van mijn appartement Batalo Project. Afspraken werden snel ingepland en nagekomen, het aankoop proces is soepel verlopen en op vragen werd snel & adequaat geantwoord. Kan iedereen Vansweevelt aanraden bij aan/verkoop van een woning!

Bieke Van Goubergen

Mijn appartement is verhuurd dankzij een zeer professioneel team! Speciale dank gaat naar Griet en Michael. Een oprechte aanrader!

Gert VB

De verkoop van mijn huis en bijhorende administratie zijn perfect afgehandeld, dankjewel Tina.

Andy Schellekens

Vanaf het moment ik in hun kantoor ben binnen gestapt, alleen maar positieve ervaringen gehad. Professionele en transparante aanpak, correcte opvolging, no nonsense mentaliteit.

Stef Verhoeven

Bij aankoop van ons appartement heeft Griet, onze contactpersoon bij Vansweevelt, ons zeer goed begeleid. Bij vragen stond ze meteen klaar, zowel telefonisch als per mail werd er altijd zeer snel gereageerd. Mijn vriendin en ik zijn zeer tevreden.

Adriaan Petit

De slogan prima tot in de puntjes is zeker van toepassing op Griet en de medewerkers van het kantoor Adriaan

Karolien Jacobs

Wij kunnen Enya en Vansweevelt Vastgoed warm aanbevelen, na een aangename samenwerking voor de verkoop van onze woning. Wij kijken er met een heel positief gevoel op terug. Vansweevelt Vastgoed bood ons een topservice, werkt snel, correct en transparant. Ook het persoonlijke contact met Enya vonden wij heel fijn. Alle aspecten van de verkoop werden duidelijk toegelicht, vooraf en tijdens het proces. Makelaardij met kennis van zaken!

Hagen Bernard

Het appartement werd te koop gezet in een periode dat de verkoop een beetje was stil gevallen door de hoge energie prijzen. Dank zij de inzet van Tina is het toch gelukt. Bedankt Tina voor je hulpvaardigheid, vriendelijkheid en je spontane lach. Bedankt voor alles. Rita

Sofia Apóstolo

Echt goede vakmensen. Een nauwkeurig en snel werk, alles wordt goed gecommuniceerd. Een grote dank voor alles aan Griet Hofkens. Highly recommended!!

Walter Broeckx

Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak bij Van Sweevelt. Meedenkend naar oplossingen met aandacht voor onze vragen, wensen en problemen.

Luc Das

Het was een fantastisch samenwerken met Vansweefelt vastgoed en dat in het bijzonder met Enya Wouters, zij leide onze verkoop , en deed dat met een inzet van 100% , ze deed voor ons al het mogelijke en zelfs meer !alles is zeer professioneel verlopen . We kunnen alleen maar zeggen , een top dame waar we niets dan lof over hebben en zeker een top aanwinst voor het bedrijf , Enya doe verder zoals je bezig bent , je doet dat geweldig ,en gaat het nog ver schoppen in deze business , je bent ook als persoon een top dame !!! Een dikke pluim voor Vansweefelt maar zeker verdiend door Enya Wouters

Eric Verstricht

Zeer klantvriendelijk en correcte mensen

Yoni Teunis

Super goede service. Vraag via Facebook gesteld en snel antwoord gekregen. De makelaar ging op zoek naar het antwoord voor mij, ook al moest hij daarvoor verschillende notarissen bellen (wat ik dus ook zelf had kunnen doen), dat wat er niet te veel aan. Snel antwoord en goed geholpen. Top!

Frank Boogmans

echte aanrader voor de verhuur en verkoop van uw vastgoed, vriendelijke, correcte én snelle service, bedankt Vansweevelt Vosselaar! weer snel geholpen bij mij vraag!

Jan Dergent

Op zoek naar een vertrouwelijke makelaar met garantie ... ?? , één adres : Vansweevelt Vastgoed !!!, onze "zopas succesvolle ervaring" kan ik enkel omschrijven in superlatieven, in één woord : SUBLIEM . Een perfect samenwerkend team assisteert je doorheen een toch niet evident of alledaags traject. Wij konden genieten van de professionele begeleiding van Tina, uiterst gedreven en sympathiek ... een talent en meerwaarde ... Niet twijfelen zou ik zeggen .... vraag er naar ... Tina stelt je wonderwel in een comfortabele " verkoop-zetel" .... !!!

Mandy Hendrickx

Top service. Tina staat altijd klaar en laat alles toppie verlopen ! Topmakelaar

Anne-Mie Evers

Zeer deskundige informatie ontvangen en een professionele en vriendelijke aanpak gekregen van makelaar Jolien bij de succesvolle verkoop van de woning. Een aanrader om mee samen te werken.

Marc Meulemans

Zeer tevreden over de tussenkomst van makelaarskantoor Van Sweevelt bij de verkoop van de ouderlijke woning. Correcte en snelle interactie met de medewerkers van het kantoor in Turnhout en in het bijzonder met Tina.

Minneke Martin

Net een appartement gekocht correcte behandeling

Hilde Hofkens

prima service en begeleiding bij verhuur van mijn woning. Blij dat ik met rentmeesterschap (beheer) zelf geen problemen meer moet oplossen.

Koen Kairet

Aangename werking waarbij we van begin tot einde van effectieve verkoop van onze woning met raad en daad geholpen zijn. Goede aanprijzing van de woning door professionele fotoshoot en beknopte beschrijving op website van Vansweevelt. Zeker goede aanprijzing want veel kijk/kooplustigen. Via kijkdagen makkelijk in te plannen verkoopmomenten die we als verkoper ook online konden volgen van kijkafspraak tot bod. Binnen enkele weken was onze woning verkocht met marktconform makelaarsloon. Alle papieren/afspraken werden goed afgewerkt; zelf eigenlijk geen werk/moeite moeten insteken.

Veerle Vandorpe

Mel is heel enthousiast en overtuigd van haar missie, die ze goed kan overbrengen. Ze zag onmiddellijk potentieel in ons vastgoed, wat dan ook heel vlot verkocht is. Uit de 3 makelaars die wij lieten komen, was zij veruit de beste. Correcte, vlotte service en goede, snelle communicatie.

Olivier Liger

Voor de verhuur van mijn appartement te Turnhout heb ik beroep gedaan op Immo Vansweevelt. Ik kwam in contact met Claire Beyens. Haar professionele en vriendelijke aanpak deed me meteen beslissen om het volledige rentmeesterschap aan deze Immo over te laten. Het appartement was dan ook meteen verhuurd. Dankjewel Claire voor de vakkundige aanpak en de snelle en perfecte afhandeling. Groetjes Olivier

Lotte Van Gorp

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Vansweevelt: we kochten onze beide huizen bij hen en dat ging telkens heel vlot en professioneel. Michaël Keuppens heeft ons huis pas geschat en ook zijn bezoek was heel aangenaam en correct. Een betrouwbare makelaar met veel ervaring.

Dennis Van Waelderen

We hebben onlangs ons appartement verkocht met de hulp van Vansweevelt, dit bleek de juiste keuze. Waarom? Enerzijds zeer goede kennis van zake in combinatie met een groot potentieel klantenbestand en anderzijds de vlotte samenwerking, onderlinge communicatie en professionalisme die ertoe hebben bij gedragen dat ons appartement op korte tijd en voor een mooie prijs verkocht was. In het bijzonder zou ik nog Tina willen bedanken voor haar enthousiasme en inzet !!

Karolien Jacobs

Wij kunnen Enya en Vansweevelt Vastgoed warm aanbevelen, na een aangename samenwerking voor de verkoop van onze woning. Wij kijken er met een heel positief gevoel op terug. Vansweevelt Vastgoed bood ons een topservice, werkt snel, correct en transparant. Ook het persoonlijke contact met Enya vonden wij heel fijn. Alle aspecten van de verkoop werden duidelijk toegelicht, vooraf en tijdens het proces. Makelaardij met kennis van zaken!

Okkely Juziuk

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe gezinswoning werden wij uitermate goed begeleid door Michaël en zijn team te Turnhout / Vosselaar. Er werd actief mee gezocht naar de woning die op ons lijf geschreven stond. Deze hebben wij uiteindelijk ook mogen vinden! Onze vragen werden steeds snel beantwoord, dit zowel telefonisch als per e-mail. We zijn zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van de nodige documentatie. Vansweevelt zal u steeds een professionele en toch persoonlijke service bieden.

Louis De Coninck

Vriendelijke en aangename ontvangst!! Klare en duidelijke informatie. Uitgebreide documentatie. Parking in naast gelegen parking !!

Bernardo Moreno

super service , staat steeds klaar voor al uw vragen . de top in de immo wereld

Ronny Knippen

Altijd zeer goed geholpen. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en ze dachten mee met mij. Dit helpt de zoektocht naar een huis enorm.

Eric Soffers

vlotte samenwerking, Jolien zeer vlotte vastgoedmakelaar, kennis van vastgoed, zou jullie zeker aanbevelen. Top kantoor

I B

Contact gehad met Griet van het bedrijf. Een makelaar met ervaring en goed inlevingsvermogen van potentiële klanten. Geen gevoel van druk, wel gevoel van empathie.

Tine Van Moerbeke

Heel tevreden van de service, Marijn is heel klantvriendelijk en komt alle afspraken na. Hij voelt zich heel betrokken bij het dossier en doet er alles aan om onverwachte situaties op te lossen. We voelen een vlotte samenwerking tussen de collega’s en jurist en notaris. We konden gerust zijn dat alles in orde kwam. Nogmaals bedankt Marijn voor uw goede zorgen!

Paulina vds

Voor verkoop van onze eigen woningen hebben we een paar maal verscheidene makelaars gehad in omstreken. Maar bij deze makelaar Vansweevelt hebben we het echt getroffen, correcte afspraken, correcte informatie, aanpassingen en extra vragen worden zonder "maar" opgelost en steeds met een glimlach.

Gert Geluykens

Je huis verkopen is nooit leuk, het is meer dan wat stenen en pannen, het zijn herinneringen - leuke, minder leuke - enfin, voor zoiets moet de nodige sereniteit en kennis voorzien worden. Dat heeft Vansweevelt Vastgoed en met name Melissa(Mel) Driesen op een bijzondere efficiente, en vooral discrete en professionele maar toch vooral hartelijke manier afgehandeld. Echt, als ik ooit iets terug zou kopen of verkopen, weet ik waar ik zeker moet zijn... thumbs up!!

Marc Dockx

Liesje en Griet hebben ons aardig op weg geholpen naar een zoektocht en beslissing aangaande de schatting en zoeken naar iets nieuws . Mensen met duidelijke passie voor hun werk en weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader.

Shauni Van Doninck

Heel erg goede service, snelle reactie van de makelaar wat enorm geapprecieerd wordt! Alles wordt tijdens de rondgang zeer goed besproken, er worden geen elementen achtergehouden! Alleen maar positieve ervaringen gehad!

Kris Moelans

Verkoop van onze woning binnen de twee weken aan een marktconforme prijs met een attente professionele service!

Nicole Van Breda

Bedankt, Mel! Vanaf dag één gaf je ons een gerust gevoel! Jij staat voor vlotte communicatie, familiaal met behoud van zakelijkheid. Want dat staat vast: jij weet van aanpakken! Je hebt ons met kennis van zaken goed begeleid in het bepalen van de vraagprijs. Kijkmomenten werden mooi aansluitend gepland... met een super snelle verkoop als resultaat! Ook het verder afhandelen na het beste bod heb je mooi opgevolgd! Alles werd geregeld. Met jou en het Vansweevelt-team kunnen mensen gerust zijn!

Aldafrodithe de nul

Wij hebben met Vansweevelt vastgoed een appartement gekocht. We zijn zeer tevreden met het verloop van de onderhandelingen...ook al was het niet makkelijk door externe problemen die zich voordeden buiten hun wil om. Onze vaste contactpersoon was Marijn Michielsen en wij hebben steeds met al onze vragen en bezorgdheden bij hem terecht gekund en hij heeft ons steeds op een heel vriendelijke gemoedelijke en correcte manier te woord gestaan...Door heel beperkte beschikbaarheid van mijn zoon deed hij zelfs de moeite het app. op een zondag te mogen bezichtigen. Dat vonden wij super. Marijn is een vriendelijke ..behulpzame verkoper. Wij wensen hem zeker nog veel succes in de toekomst toe en danken hem voor de fijne samenwerking.

Elle Clerckx

Enorm tevreden over Vansweevelt Vastgoed en in het bijzonder over de samenwerking met Griet! Professioneel en vakkundig, maar toch met een persoonlijke aanpak. Een 10/10!

Randy

Het was zeer prettig werken met Vansweevelt, vriendelijke mensen, snelle antwoorden en super behulpzaam. Fijne ervaring

Tom Maes

Eerlijke service en kwaliteitsvol aanbod, zetten je niet in zak, stellen klant centraal.

Peter Rogé

Stipt, volledig toch bondig en vlotte rondleiding. Vriendelijk en correct. Juiste omgang met mensen! Chapeau. Doe zo voort.

Evelien V.

Wij verkochten, na een teleurstellende poging via Biddit, het huis van mijn oma via Vansweevelt Vastgoed. Vanaf het eerste telefoongesprek tot het laatste contact zijn we steeds uitstekend begeleid geweest. Altijd paraat voor professioneel advies, hulp en een gezellig babbeltje af en toe. We mochten kennis maken met de uiterst sympathieke Jolien en in een mum van tijd vond zij de beste, geschikte koper. We hebben alleen maar lovende woorden voor haar en het hele Vansweevelt team. Met een beetje pijn in het hart namen we afscheid van het huis maar we zijn vooral dankbaar dat Jolien het zo snel en met zoveel zorg het huis heeft weten te verkopen.

Hamza Ibrahim

Zeer tevreden over het gehele verhuurtraject. Prachtige verhuur presentatie. Snelle en goede begeleiding . Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Bedankt voor uw fantastische service Griet, wij wensen u veel succes in de toekomst !!

Anne Simons

De beslissing om mijn appartement door Mel te laten verkopen was snel gemaakt. Niet alleen omdat ze een goede vriendin is, maar vooral omdat ik weet hoe gepassioneerd ze in haar job is. Ik was er zeker van dat ze mijn appartement zou verkopen op de manier dat ik het zou willen. Ze heeft mij heel goed geïnformeerd over alles wat ik zelf diende te doen en wat ik van haar kon verwachten. Verder heeft ze me ook goed geadviseerd ik heel het proces. Ik keek er tegenop om zelf de verkoop te doen, dus Mel heeft mij daar perfect in ontzorgd. Dankjewel!

Frederik Swannet

Heel tevreden, Dankjewel Griet!!

Joelle Husdens

Van mij krijgt Vansweevelt een dikke 10/10. Ze zijn professioneel en vakkundig, en dankzij Tina is mijn woning snel verkocht. Indien we ooit nog beroep doen op een makelaar, zullen we zeker opnieuw voor hen kiezen!

Fanny Houtmeyers

Ik werd in de verkoop van mijn huis zeer professioneel en met de glimlach geholpen door Michaël Keuppens. Alles wordt administratief tot in de puntjes geregeld, waardoor je compleet ontzorgd wordt. Vansweevelt wordt dus dan ook door mij sterk aanbevolen bij al je behoeftes omtrent vastgoed.

Gezin Blanckaert

Uitermate tevreden met aanpak van Vansweevelt en in bijzonder makelaar Tina Peeters bij verkoop van ons huis in Geel. Uitgebreid pre-advies en goede inschatting van onze woning heeft ons doen besluiten met dit kantoor te werken. Bezoeken, onderhandelingen en sluiten verkoopovereenkomst (na 2 bezoekdagen) zijn vlot en zeer efficiënt verlopen. Ook ondersteuning van jurist Tastenoy sterk gewaardeerd. Dit kantoor neemt effectief alle aspecten van de verkoop van je woning over. Tevreden klant!

Esther Van den Schoor

We zijn heel goed verder geholpen door Michaël en zijn team! Alles verliep zeer vlot, snelle antwoorden en behulpzaam. Fijne ervaring :)

Jef Dens

Prima professionele ervaring met dit kantoor. Tijdens de verkoop werden we op een aangename wijze door het proces geleid. De communicatie verliep perfect en ook het resultaat was naar ieders tevredenheid. bedankt.

Stephan De Bie

Beste, begin 2018 hebben we besloten om te verhuizen van een alleenstaande woning met 3 slaapkamers en een oppervlakte van 1300m2 naar een appartement van 105m2. De uitleg die we kregen over het appartement was erg gedetailleerd en hebben besloten de stap te zetten. Echter kwamen er nadien heel wat vragen en de makelaar heeft ons de info bezorgd die we vroegen. Echt professioneel. Op het moment we de beslissing hebben genomen hebben we ons huis te koop aangeboden door de makelaar. Ook hier werden we bijgestaan met raad en daad en is het nu zover dat ons huis verkocht is. Bedankt voor alles.

Alexander Chiafele

Super vriendelijk, snelle service... Op naar een vlot verhuur van het appartement... Maar dat komt helemaal goed...merci Griet Hofkens...

Judith Bourgouis

Wij hebben een goede ervaring met Vansweevelt Vastgoed-Turnhout . - Een goede schatting van onze woning. -Eerlijk, geduldig en begripvol -Enya is een lieve en aangename persoon om mee om te gaan, alsook de medewerkers op kantoor, ze staan open voor suggesties. -Onze woning is binnen de maand verkocht en ook nog boven de vraagprijs, wij zijn tevreden. Koen en Judith

Marieke Mertens

We verhuren ons appartement via Vansweevelt Makelaars in Turnhout. Aangezien we zelf niet in België wonen is het heel fijn dat ze ons appartement via rentmeesterschap (beheer) verhuren. Hierdoor hebben we zelf geen zorgen omtrent de verhuring! Zij regelen alles voor ons. Een welgemeende dankjewel voor alles.

de Zonnewijzer Drunen

We hebben de samenwerking met Michaël van Vansweevelt Vastgoed als bijzonder prettig, aangenaam en deskundig ervaren. Hij én zijn collega's hebben ons geholpen om ons paradijsje in België te kunnen kopen. Heel hartelijk dank! Een welverdiende vijf sterren.

Hagen Bernard

Het appartement werd te koop gezet in een periode dat de verkoop een beetje was stil gevallen door de hoge energie prijzen. Dank zij de inzet van Tina is het toch gelukt. Bedankt Tina voor je hulpvaardigheid, vriendelijkheid en je spontane lach. Bedankt voor alles. Rita

Denisa Sabau

Our house was bought and sold by Vansweevelt team, everytime we had an amazing experience. They are professionals in all the ways. Everything went smoothly. We would like to thank to Tina for dedication and for professional advices. We definitely recommend VANSWEEVELT!

Tom Slegers

Prima ervaring met dit kantoor. Onder een uitstekende professionele begeleiding van Tina en haar collega's is onze woning in korte tijd verkocht wat voor ons ideaal was en zo onze eigen aankoop ook vlot kon verlopen. Ze houden rekening met je vragen/wensen en overleggen steeds voor ze iets doen. Top communicatie en afhandeling. Een echte aanrader.

Sonja Hermans

Allen daar heen om je huis of app te verkopen makelaars die nog menselijk zijn waar gaat ge die nog vinden tegenwoordig!

Eric Sels

Ons appartement in Vosselaar werd vlot verkocht aan de prijs die we voor ogen hadden. Het team (Dennis, Michael, Griet ..) is heel professioneel en aangenaam in de omgang. Met al onze wensen is rekening gehouden, dus 10/10!

Peter Schouteden

Zeer goede opvolging van de verkoop van mijn appartement. Perfecte informatie over de situatie, de mogelijkheden en de stand van zaken. Perfecte en zeer professioneel werk van Tina en haar collega's. Voor zowel als de aankoop als de verkoop raad Vansweevelt Vastgoed aan iedereen aan.

Jaap van der Linde

Vertrouwenwekkende aanpak c.q. begeleiding. Zeer benaderbaar. Begrijpelijk ‘meedenken’. Zal ik bij een eventuele volgende keer wederom inschakelen. Jaap van der Linde, Beerse

Sofie Bauweraerts

Onze droomwoning gevonden dankzij Vansweevelt Vastgoed! Perfecte match tussen de woning & makelaar!

Lief Dierckx

Ze zorgen voor een correcte waardebepaling en geven eerlijk en duidelijk advies. Zeer tevreden!

Noa Wens

Na het in goede banen leiden van de verkoop van het zeer oude huis van mijn overleden grootvader, hebben wij besloten ons huis ook te verkopen via Vansweevelt. Wij zijn echt super goed geholpen door Tina. Een vlotte dame die van haar woord is en altijd bereikbaar is. Tina, langs deze weg willen we je nog even bedanken voor alles. Groeten Ria en Fred

Stephanie Joos

De verkoop van de woning is heel vlot en professioneel verlopen. Mel is fijn in de omgang en kent haar vak.

Eric Gevers

Perfecte uitleg en heel veel mooie documentatie.

Leen Oorts

Alles verliep correct en zeer vlot. We hadden een strakke deadline die daardoor gehaald werd.

Guy Joris

Wij hebben onze woning te Mol via Vansweevelt makelaars verkocht. Alles is goed verlopen. Correcte waardebepaling, goede fotoreportage, vlotte bezichtigingen en op korte termijn een verkoop gerealiseerd. Bedankt aan het hele Vansweevelt team!

Heidi Schoofs

Seppe heeft een uitstekende begeleiding gegeven in het verhuren van het appartement, hij heeft heel veel van het werk van ons overgenomen en heeft echt top werk geleverd, hij is echt een topmakelaar! Verhuurder Beerse (review via Smooved)

Sandra Vermeiren

Vansweevelt Vastgoed verkocht mijn huis binnen de 2 weken. Zorgde voor het nieuwe EPC, voor de elektriciteitskeuring. Zorgde ook dat de schatter (voor lening koper) binnengelaten werd, enz. Ik moest me nergens om bekommeren, alles verliep moeiteloos en vanzelf. De voortgang van mijn dossier kon ik online volgen, ook dat was handig. Kortom: heel tevreden over de service van Vansweevelt Vastgoed!

Betty Peeters

Hallo ik heb mijn huis verkocht met Mel. Zij is heel vriendelijk en een uitstekend verkoopster en heeft mijn heel goed geholpen. Alles is piccobello verlopen en heel vlug. Ik kan haar echt aanraden. Voelde mij direct heel goed bij haar en kwam heel bekwaam over. Als ik terug een huis moest verkopen zou ik het terug met haar doen. Groeten Betty

Katty Somers

Griet Hofkens heeft een zeer duidelijke uitleg gegeven over het Project van RDK waarin wij gëinteresseerd waren . We zijn zeer tevreden over de aanpak en de vlotte afhandeling.

Michaël Minten

Vlotte afhandeling van een verkoop dossier van een bouwgrond in Vosselaar Thx Michaël

Carla Kappert

Vlotte en professionele begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe huis! Zeker aan te raden!

Jan Vandenhout

Enya heeft ons ouderlijk huis verkocht, en wij als familie zijn heel tevreden over het verloop: vlotte intake, helemaal ontzorgd, direct veel kandidaten gevonden, en veel bijkomende nazorg omtrent allerlei attesten EPC, Asbest, enz, ook van juridische dienst van Vansweevelt. Enya hield ons goed op de hoogte en zij zocht naar de beste oplossing voor koper én verkoper wat snel resulteerde in een correcte deal. Fijne samenwerking!

Pieter Verhaert

Zeer professionele aanpak. Onze verkoop is vlot verlopen. Steeds duidelijke communicatie gedurende het verkoopproces.

Monique Quirynen

Zeer tevreden over de verkoop van ons appartement via Vansweevelt Vastgoed. Correcte manier van werken en een goede begeleiding door Dave. Dank je wel hiervoor !

Chantal Van Gorp

Vlotte en duidelijke communicatie gehad, en een goede verkoop; Mel komt zeer professioneel over, down-to-earth mentaliteit, niets is haar teveel om zaken op te lossen, op te zoeken. Zeker een aanrader als je een huis wil verkopen!

Simon

Dynamisch en gemotiveerd team van medewerkers. Al het contact loopt zeer vlot, persoonlijk en professioneel! Het was een plezier om via hun iets te kopen en ik twijfel er niet aan om in de toekomst nog met hun samen te werken!

Bart Horsten

Professionele en correcte service in een toch wel complexe verkoop.

Marc Hendrickx

Zeer duidelijke info, vriendelijk onthaal. Moeten wel hun ICT info herbekijken.

Jan Verheyen

Michaël van Vansweevelt Makelaars heeft me goed geholpen met de vlotte verkoop van mijn appartement in Turnhout, en bovendien ook nog eens in een relatief korte tijd (3 maanden). Bedankt hiervoor!

Lena Sprangers

Het kantoor Vansweevelt vastgoed Vosselaar heeft ons schittert geholpen bij de aankoop van onze bouwgrond. Onze samenwerking verliep steeds zeer vlot door een goede communicatie. Bij elke vraag die we hadden stonden ze onmiddellijk klaar met een antwoord.

Frieda Proost

Voor ons was alles zeer fijn goede afspraken en een leuke verkoper bedankt alvast

Ilse Busch

Onlangs hebben wij ons huis verkocht met Vansweevelt Vastgoed. We zijn blij dat we die keuze gemaakt hebben. Ze werken professioneel, zijn heel vriendelijk en houden je over alles op de hoogte. Een dikke pluim voor Dave Wijnants die zijn uiterste best heeft gedaan om de woning te verkopen. Dank aan het ganse team! Wij zijn super tevreden!

Thomas De Vreese

In de zoektocht naar een nieuwe woning werden wij professioneel begeleid door de makelaars van Vansweevelt. Zowel wat betreft de aankoop als wat betreft een tijdelijke tussenoplossing inzake huisvesting is de grote betrokkenheid ons opgevallen. Verder werd er snel gereageerd op vragen en trachtte men steeds te zoeken naar flexibele oplossingen. Aanrader!

Gratis schatting