NIEUW | TURNHOUT | HEIZIJDE | PARKFLATS | FASE 2

Turnhout, Heizijde, Heizijdse velden, parkflats, appartementen, te koop, vastgoed, investering, vansweevelt

Een juweel van een thuis 

Exclusieve parkappartementen op een schitterende locatie in Turnhout: Emerald is een juweel van een thuis. Eentje die bovendien past als gegoten, dankzij de ruime keuze aan indelingen, het aanpasbaar bouwen en de luxueuze afwerking op maat. Emerald staat voor stijlvol wonen met kostbaar uitzicht op het park.

 Luxe Appartementen

De parkappartementen van Heizijde zijn gemaakt op maat van meerwaardezoekers. Wie luxe, ruimte en comfort waardeert, is hier aan het juiste adres. Elk parkappartement beschikt bovendien over een riant zuidgericht terras, met subliem en onbelemmerd uitzicht over het park. Mag het nog exclusiever? Vraag dan zeker naar de penthouses.

Op het vlak van indeling en afwerking is véél mogelijk. Om uw woondroom levenslang mogelijk te maken, zijn een aantal parkappartementen ontworpen volgens het principe van aanpasbaar bouwen. Zo zijn ze uitgerust met onder meer flexibele wanden en ergonomische opties, waardoor u met een minimum aan ingrepen en kosten kunt inspelen op veranderde noden.

Een bijzondere ervaring

De elegante architectuur, de exclusieve materialen en de aandacht voor elk detail: Emerald is een absolute schoonheid, het pronkjuweel van Heizijde. De groots opgezette terrassen bieden een prachtig uitzicht over het uitgestrekte park. De riante leefruimtes en de luxueuze afwerking maken het plaatje helemaal af. Hier is wonen elke dag weer een bijzondere ervaring.

De luxe van groen

Thuiskomen, genieten en helemaal tot rust komen. Dat is echte rijkdom. Zeker als dat kan in een buurt als Heizijde, waar de natuur een glansrol speelt, aan een prachtig park met vijver omringd door groene velden. En dat op 8 minuten fietsen van het centrum van Turnhout. De weelde van rust en natuur, vlak bij de stad.

Heizijde, welkom in het goede leven

Heizijde is een nieuwe buurt die duurzaam en doordacht gebouwd wordt, en waar leefbaarheid centraal staat. Deze grote gebiedsontwikkeling grenst aan het prachtige Park Heizijdse Velden en trekt dat parkgevoel ook in de woonsite door. Heizijde is autoluw aangelegd met rustige woonerven, groenzones, binnentuinen en vele speel- en ontmoetingsplekken. Heerlijk wonen, in een schitterende omgeving.

Ravels, bloemenhof, project, parkdomein, appartementen, te koop, vastgoed, investering, vansweevelt
Ravels, bloemenhof, project, parkdomein, appartementen, te koop, vastgoed, investering, vansweevelt
   
27 april 2022
Vastgoednieuws

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren