Verkoop uw woning aan de best mogelijke prijs

Verkoop uw woning aan de best mogelijke prijs


Maak, gratis en vrijblijvend, een afspraak met een van onze experten!

Plan een afspraak in met een van onze medewerkers bij u thuis. Gebruik onze online planning tool om snel een afspraak te maken wanneer het u past!
ONLINE KALENDER


Haal kwaliteit in huis en verkoop aan de best mogelijke prijs

Als vastgoedkantoor, met meer dan 30 jaar ervaring en een team van een 20-tal opgeleide vastgoedprofessionals, zijn we als geen ander uitgerust om uw eigendom aan de best mogelijke prijs te verkopen.  Onze aanpak is innovatief, kwalitatief hoogstaand en heeft steeds de best mogelijke service voor ogen. 

 


Professionele schatting door gedreven specialisten

Bij ons geen nattevingerwerk, maar een gefundeerde waardebepaling van uw eigendom, gebaseerd op alle mogelijke parameters en vergelijkingspunten in onze database van méér dan 5.000 door ons verkochte woningen in de Kempen. U ontvangt een uitgebreid schattingsverslag dat we in detail met u overlopen.

 


Innovatieve visualisatie

Onze eigen marketeers werken samen met gespecialiseerde firma’s en bekijken alle opties om uw woning op de best mogelijke manier te presenteren - elk pand is immers anders.  Een professionele fotoreportage zorgt dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd.  Virtuele 3D rondleidingen en sociale media video’s zijn mogelijk.  Heeft de woning een opfrisbeurt nodig? Dan kunnen we aan de hand van visualisaties het potentieel van uw woning in de kijker zetten.

 


Doorgedreven digitale en traditionele promotie

Tegenwoordig gebeurt bijna alles online.  Naast onze eigen website (met méér dan 25.000 unieke bezoekers per maand), gaan we voor uw woning actief aan de slag met onze digitale marketingmachine.  Wij garanderen een groot bereik via immoscoop, immoweb en de sociale media kanalen. Zo wordt uw eigendom op facebook en instagram betalend getoond aan de juiste doelgroep die op zoek is naar vastgoed.

Gezien niet elke kandidaat-koper digitaal actief is, publiceren wij nog steeds via de lokale reclamedragers.

 


Uitgebreide database met actief-zoekende kopers

Dagelijks groeit onze database met kandidaat-kopers die ons aan de hand van hun woonwensen een zoekopdracht geven.  Zodra een nieuwe woning in ons aanbod overeenstemt met hun noden, sturen we een e-mail zodat zij als eersten een bezichtigingsafspraak kunnen boeken.  Op deze manier vinden veel woningen in onze portefeuille snel een koper !

 


Professionele bemiddeling & juridisch advies

Onze makelaars beheersen het onderhandelingsproces perfect.  Ze zijn opgeleid om steeds correct en transparant te bemiddelen met kandidaat-kopers zodat u als eigenaar steeds op de hoogte bent van elke fase en aan de hand van ons advies de juiste beslissing op het juiste moment kan nemen.  Ons juridisch team geeft advies bij de verkoop van elke woning en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld gaande van de opstart van het dossier, de ondertekening van de verkoopcontracten, tot het verlijden van de akte bij de notaris.  Indien de opportuniteit zich voordoet, passen wij onze deadline-procedure toe, waarbij een verkoop boven de vraagprijs zich regelmatig voordoet.

 


Kennismaken met één van onze medewerkers ?

Onze makelaars komen graag bij u langs om kennis te maken en een vrijblijvende, realistische waarde van uw woning te bepalen.  Neem contact op via het contactformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

 


Referenties nodig ?

Bekijk zeker de reviews van onze klanten op Google. Stuk voor stuk positieve reviews van eigenaars en kopers die met ons hebben samengewerkt rond de verkoop of aankoop van hun woning.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren