Vansweevelt Vastgoed: de ideale partner voor het verhuren en beheren van jouw vastgoed

Met meer dan 30 jaar ervaring in het verhuren van vastgoed, zijn we als de beste uitgerust om jouw eigendom(men) te verhuren.  Wij bieden doorheen het verhuurtraject een professionele begeleiding die je geruststelt als eigenaar, zodat je zonder zorgen kan genieten van je investering(en).  

Laat één van onze verhuurexperts jouw vastgoed schatten om de marktconforme huurprijs én onze verhuur- en beheervoorwaarden te kennen.

 

Ja, ik wil mijn vastgoed verhuren
afdeling verhuur Vansweevelt Vastgoed

Hoe verhuren wij jouw vastgoed?

Als eigenaar doe je beroep op Vansweevelt Vastgoed om een geschikte huurder te vinden en voor de correcte afhandeling van het dossier. Onze verhuurdienst neemt volgende taken op zich: 

Marktconforme schatting van jouw vastgoed

Onze vastgoedexperten kennen de markt door en door en zijn perfect geplaatst om samen met jou een correcte huurprijs te bepalen.  Dit garandeert een snelle verhuur met maximale huuropbrengst.

Plaatsbeschrijving en Energie Prestatie Certificaat (EPC)

Een plaatsbeschrijving en EPC zijn bij wet verplicht. Wij brengen je in contact met onafhankelijke experts die dit professioneel in orde brengen.  De kosten worden rechtstreeks aan jou aangerekend.

De juiste marketing mix om jouw pand te promoten

Wij gaan tot het uiterste om jouw vastgoed te verhuren – daarbij hoort uiteraard de nodige publicatie.  Vanaf dag één wordt je woning op onze website en op immoscoop en immoweb geplaatst.

Plaatsbezoeken en screening kandidaten

Wij organiseren alle bezoeken met kandidaat-huurders.  Tijdens het bezoek geven we alle nodige informatie aan de geïnteresseerden. Nadien kunnen deze hun kandidatuur op onze website kenbaar maken. Dit geeft ons alle nodige informatie om een selectie te maken van kandidaten die we aan jou voorleggen. De uiteindelijke keuze uit deze kandidaten is aan jou.

Opmaak en ondertekening huurcontract

Het spreekt voor zich dat wij als vastgoedkantoor een waterdicht huurcontract opmaken die voldoet aan de nieuwste wetgeving. Wij bezorgen jou én de nieuwe huurder op voorhand een ontwerpcontract voor ondertekening en informeren alle partijen over de wederzijdse rechten en plichten in het kader van de huurwetgeving.

Overhandigen sleutels

Voor het overhandigen van de sleutels aan de nieuwe huurder, zorgen wij ervoor dat de nieuwe huurder de huurwaarborg en de eerste maand huur (met eventuele gemeenschappelijke kosten) heeft betaald én een bewijs heeft voorgelegd van zowel de brandverzekering als de permanente bankopdracht voor betaling van de huur.

Vastgoedbeheer

Zodra er een huurovereenkomst is gesloten, neemt onze dienst vastgoedbeheer het Administratief en Financieel beheer op zich, optioneel in combinatie met Technisch beheer.

Administratief en Financieel beheer

Dit wil zeggen dat wij de communicatie met de huurder en de betalingen correct en stipt voor jou beheren, door:

  • het tijdig innen en doorstorten van de maandelijkse huur en eventuele kosten
  • het verzorgen van de jaarlijkse indexberekening en aanpassing van de huur
  • het versturen van eventuele ingebrekestellingen of aanmaningen
  • het voorbereiden van en begeleiden bij eventuele gerechtelijke dossiers - hiervoor komen wij tussen in de rechtsplegingskosten met een maximum van €500 per geschil 

Opteer je tevens voor Technisch Beheer dan ontzorgen we je werkelijk van A tot Z gedurende de ganse verhuring.

Technisch beheer

In combinatie met Administratief en Financieel beheer, treden wij in jouw plaats op in alle contacten met de huurder voor het plannen en opvolgen van nodige onderhouds- en herstellingswerken.  

De huurder beschikt niet over jouw contactgegevens en zal enkel nog met ons team communiceren.

Verder geven we aanbevelingen met betrekking tot de actuele woningnormen en wetgeving van jouw vastgoed. Bovendien wordt de tussenkomst in de rechtsplegingskosten verhoogd naar een maximum van €1.000 per geschil.

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren