HOMERUN SALE

HOMERUN SALE

 • Deze procedure werd in het leven geroepen om elke geïnteresseerde evenveel kans te geven om een populair eigendom aan te kopen.

 • Er wordt steeds met vraagprijzen gewerkt. Een vraagprijs is een richtprijs en een basis voor onderhandeling. Dit wil zeggen dat men onder de vraagprijs kan bieden, maar ook boven de vraagprijs.

 • In overleg met de eigenaar wordt een tijdstip (deadline) bepaald waartegen elke geïnteresseerde een éénmalig bod per e-mail kan indienen.

 • Indien enkel definitieve biedingen en dus zonder een opschortende voorwaarde(n) dienen te worden geplaatst, zal dit voorafgaandelijk aan iedere geïnteresseerde worden gecommuniceerd.

 • Een éénmalig bod vermeldt naast de volledige persoonsgegevens van de bieder (namen, adres en gsm-nummer) de hoogste prijs die men bereid is te betalen voor het eigendom alsook de eventuele (al dan niet opschortende) voorwaarden die er mee gepaard gaan bv, een opschortende voorwaarde lening van een week.

 • De homerun – procedure is geen openbare verkoopprocedure, m.a.w. geen van de biedingen wordt openbaar gemaakt.

 • Biedingen waarbij een bepaald bedrag bovenop het hoogste bod wordt geboden (bijvoorbeeld ‘het hoogste bod +1€) zijn nietig en worden niet in overweging genomen.

 • De bieder erkent door het uitbrengen van een bod dat hij het pand voorafgaandelijk heeft bezocht, voldoende informatie heeft ontvangen om hem in de mogelijkheid te stellen een geldig bod uit te brengen binnen de voorgeschreven termijn en volgens deze procedure.

 • De eigenaar beslist of (en zo ja met welke bieder) hij een akkoord sluit of verder in onderhandeling gaat. De voorwaarden kunnen hierbij naast de geboden prijs bepalend zijn.
  Het is niet zo dat het goed automatisch zal worden toegewezen aan de hoogstbiedende.

 • Indien er meerdere identieke hoogste biedingen zijn, zal aan de betrokkenen gevraagd worden uiterlijk tegen een nieuw bepaald moment een hoger schriftelijk bod uit te brengen. Indien de biedingen opnieuw identiek zijn, wordt de procedure hernomen tot er een uniek hoogste bod is.

 • Elke bieding dient gericht te worden aan het e-mailadres van de makelaar + aan biedingen@vansweevelt.be. De makelaar verbindt zich er toe (onder toezicht van de directie), elke bieding over te maken aan de eigenaar.

 • Elk uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend gedurende 10 kalenderdagen vanaf het moment van het uitbrengen van het bod.

 • Na het sluiten van de deadline laat de makelaar zo snel mogelijk aan elke bieder per e-mail het antwoord van de eigenaar weten m.b.t. het uitgebrachte bod.
download de procedure

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

---
* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Geen probleem! Wijzig voorkeuren