Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Investeren in vastgoed? Bereken uw rendement op een selectie van interessante opbrengsteigendommen

Indien u overweegt te investeren in vastgoed, is het van cruciaal belang dat u de totaalkost van uw investering bij aankoop én de toekomstige kosten waarmee u rekening dient te houden, juist berekent.  Vaak worden bepaalde kosten over het hoofd gezien, waarbij uw rendement op het einde van de rit, minder rooskleurig is dan initieel gedacht.

Op deze pagina, vindt u een selectie van interessante investeringsobjecten, waarvan onze makelaars reeds een realistische huurprijs hebben bepaald.  Via de knop ‘bereken uw rendement’ krijgt u toegang tot onze rendementssimulator die heel precies het totaalplaatje van een mogelijke investering berekent voor het vastgoed waar u interesse in heeft.  Geef uw eigen middelen in en de tool berekent automatisch de maandelijkse cash-flow (uw afbetaling min de huuropbrengst) én de meerwaarde op lange termijn bij een eventuele verkoop.  U ontvangt voor iedere simulatie een overzichtelijk rapport (in PDF-vorm) en u kan zoveel simulaties maken als u wenst.

Op deze manier ziet u perfect waar u aan toe bent en hoe uw appeltje voor de dorst jaar na jaar aan meerwaarde wint. Wij helpen u uiteraard vrijblijvend verder tijdens een persoonlijk gesprek om uw mogelijkheden te bekijken en begeleiden u graag bij een mogelijke aankoop. Contacteer ons op 014 41 42 42 of via investeren@vansweevelt.be voor advies.

zoekresultaten in aanbod investeringsvastgoed