Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Onze tevredenheidsscore op Google: 4,7 op 5

Vansweevelt Vastgoed behaalt de hoogste tevredenheidscore van alle vastgoedkantoren in de regio

Dat we er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te verhuren en te beheren, bewijzen de vele positieve reviews over onze service op Google, het meest open en transparant te raadplegen beoordelingssysteem. Wij hopen ook voor het beheer van uw vastgoed hetzelfde te kunnen betekenen.

Louis De Coninck

Vriendelijke en aangename ontvangst!! Klare en duidelijke informatie. Uitgebreide documentatie. Parking in naast gelegen parking !!

Marieke Mertens

We verhuren ons appartement via Vansweevelt Makelaars in Turnhout. Aangezien we zelf niet in België wonen is het heel fijn dat ze ons appartement via rentmeesterschap (beheer) verhuren. Hierdoor hebben we zelf geen zorgen omtrent de verhuring! Zij regelen alles voor ons. Een welgemeende dankjewel voor alles.

Frank Boogmans

echte aanrader voor de verhuur en verkoop van uw vastgoed, vriendelijke, correcte én snelle service, bedankt Vansweevelt Vosselaar! weer snel geholpen bij mij vraag!

Heidi Schoofs

Seppe heeft een uitstekende begeleiding gegeven in het verhuren van het appartement, hij heeft heel veel van het werk van ons overgenomen en heeft echt top werk geleverd, hij is echt een topmakelaar! Verhuurder Beerse (review via Smooved)

Hamza Ibrahim

Zeer tevreden over het gehele verhuurtraject. Prachtige verhuur presentatie. Snelle en goede begeleiding . Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Bedankt voor uw fantastische service Griet, wij wensen u veel succes in de toekomst !!

Bieke Van Goubergen

Mijn appartement is verhuurd dankzij een zeer professioneel team! Speciale dank gaat naar Griet en Michael. Een oprechte aanrader!

Walter Broeckx

Zeer tevreden van de persoonlijke aanpak bij Van Sweevelt. Meedenkend naar oplossingen met aandacht voor onze vragen, wensen en problemen.

Alexander Chiafele

Super vriendelijk, snelle service... Op naar een vlot verhuur van het appartement... Maar dat komt helemaal goed...merci Griet Hofkens...

Sofia Apóstolo

Echt goede vakmensen. Een nauwkeurig en snel werk, alles wordt goed gecommuniceerd. Een grote dank voor alles aan Griet Hofkens. Highly recommended!!

Hilde Hofkens

prima service en begeleiding bij verhuur van mijn woning. Blij dat ik met rentmeesterschap (beheer) zelf geen problemen meer moet oplossen.

Olivier Liger

Voor de verhuur van mijn appartement te Turnhout heb ik beroep gedaan op Immo Vansweevelt. Ik kwam in contact met Claire Beyens. Haar professionele en vriendelijke aanpak deed me meteen beslissen om het volledige rentmeesterschap aan deze Immo over te laten. Het appartement was dan ook meteen verhuurd. Dankjewel Claire voor de vakkundige aanpak en de snelle en perfecte afhandeling. Groetjes Olivier

Overtuigd om uw vastgoed te laten beheren?

Onze specialisten bekijken samen met u welke formule het best bij u past.  Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak.


Contactformulier

Bedankt voor uw aanvraag

Een bevestiging werd gestuurd naar uw e-mailadres, we contacteren u zo snel mogelijk.