Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Laatste 2 appartementen

Koop hier mogelijks aan 6% BTW

Luxueus wonen op een toplocatie in Mol

Gunstige ligging

Residentie Ignis is uitermate gunstig gelegen vlakbij het Rondplein in het centrum van Mol. Ignis zal bestaan uit 26 appartementen en 2 handelsruimtes met oppervlaktes van 90 m² tot maar liefst 149 m² met allemaal een of meerdere terrassen en gelijkvloers een privatieve tuin en een afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen en kelderbergingen. Bovengronds zijn er 10 extra staanplaatsen en een ruime fietsenstalling.

Wonen met comfort

Ignis staat voor comfortabel wonen (oa vloerverwarming, balansventilatiesysteem type D, aluminium ramen, ...) en een tijdloze architectuur.  Het project is gelegen in het centrum van Mol, vlakbij het Rondplein en op wandelafstand van alle winkels en accomodatie.

Hoogwaardige afwerking naar keuze

De afwerking van uw appartement kiest u zelf.  Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... en creëert u zo uw eigen thuis!

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid

Het project, gebouwd door aannemer Pluym - Van Loon, wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie.  Dit alles zorgt mede voor een gunstig E-peil van maximum E30 om optimaal wooncomfort te garanderen.

Op zoek naar een uitstekende investering? 

Ignis biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.

Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.

Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Tijdlijn

Opleveringen juni 2022

Afwerkingsfase gestart februari 2022

Water- en winddicht september 2021

Start van de werken december 2019

Lancering verkoop april 2019

Fotogalerij

Overzicht van de wooneenheden

Download prijzen, plannen en documenten

Gratis schatting