loading

Vansweevelt bemiddelt in te ontwikkelen vastgoed en projectgronden

U bent in het bezit van een grond of af te breken site waar een nieuwbouwproject op gerealiseerd kan worden én u wil de waarde maximaliseren ?  

Het realiseren van een nieuwbouwproject biedt u die mogelijkheid.  Maar hoe begint u eraan ?


Wij ontwikkelen voor u een marktconform nieuwbouwproject

Vansweevelt Makelaars is reeds 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten in naam van de eigenaar.  In analogie met “makelaardij” (waarbij een vastgoedkantoor bemiddelt in de verkoop van de eigendom van de eigenaar), noemen wij deze dienst “ontwikkelaardij”.


U blijft eigenaar van de site

Zodra wij van de eigenaar de opdracht tot ontwikkelen krijgen, werken we met stedenbouwkundige architecten en de vergunningverlenende overheid een nieuwbouwproject uit in harmonie met de omgeving, esthetisch verantwoord én een marktconforme typologie (waarbij het potentieel van de locatie, de vooropgestelde doelgroep van bewoners en haalbare budgetten op elkaar zijn afgestemd). Kortom een realistisch invulling van het vastgoed met een lange termijn visie.  >>>


Wij verkopen het project vergunningsklaar aan een betrouwbare bouwpromotor

Alle plannen worden in detail uitgewerkt in nauw overleg met de vergunningverlenende overheid (gemeentediensten) zodat het project klaar is voor de vergunningsaanvraag. Vanaf het ogenblik dat de gemeente hun informeel akkoord hebben verleend, stellen wij het project kant en klaar voor aan een bouwpromotor die het project in zijn totaliteit aankoopt van de eigenaar.


Hogere verkoopprijs dan wanneer u rechtstreeks verkoopt

Vansweevelt Makelaars heeft op deze manier reeds tientallen projecten gerealiseerd, waarbij steeds een veel hogere waarde werd bedongen voor de grond- of site eigenaar. 


Meerwaarde voor alle partijen én een mooiere stadsomgeving

Het finale resultaat is de realisatie van meerwaarde voor de eigenaar, de bouwpromotor en een mooie invulling in de stadskernen. Voor de eigenaar biedt het uiteraard ook mogelijkheden om één of meer units in het gerealiseerde project zelf te betrekken of te houden als investering op de toekomst.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Deze website maakt gebruik van cookies.
Cookies?Geen probleem!