loading

Uw projectgrond ontwikkelen met maximaal rendement ?


1. Kennismaking

Wij nodigen u uit op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Eén van onze ontwikkelaars legt uit wat wij doen en wat dat voor u zou kunnen opleveren. .

 


2. Analyse

Maakt u gebruik van ons vrijblijvend vooronderzoek, dan analyseren wij de ontwikkelingsmogelijkheden van uw grond. Op basis van de commerciële troeven van uw site en onze ervaring geven wij een indicatie van de waarde. Om de toegevoegde waarde van onze diensten te kunnen aantonen, schatten we de waarde uw vastgoed in huidige staat.

 


3. Ontwikkelingsfase

Indien u overtuigd bent, starten wij in uw opdracht de ontwikkelingsfase op. In samenwerking met een stedenbouwkundige architect wordt a.d.h.v. ontwerpend onderzoek een marktconform en optimaal vergunbaar vastgoedproject uitgewerkt. Wij nemen het op ons om er op toe te zien dat gedurende gans de ontwikkelingsfase de maximale mogelijkheden worden benut zowel op vlak van kwaliteit als volume.

 


4. Waardebepaling

Na informeel akkoord over de door ons voorgestelde stedenbouwkundige ontwikkeling door de vergunningverlenende overheid, berekenen wij de toekomstige waarde van uw site.

 


5. Verkoop

Van zodra de waarde van uw projectsite bepaald is, stellen wij het uitgewerkt project discreet voor aan zorgvuldig geselecteerde promotoren.
Na akkoord handelen wij de verkoop verder af van A tot Z.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Deze website maakt gebruik van cookies.
Cookies?Geen probleem!