loading

Waarom uw projectgrond laten ontwikkelen door vansweevelt Makelaars?

Omdat het u véél meer opbrengt, uiteraard!

Het 5-stappenplan


1. Kennismakingsgesprek

Wij nodigen u uit op kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Tijdens deze ontmoeting maken we graag kennis met u én met uw potentiële projectgrond. 
Eén van onze ontwikkelaardij-experten legt uit waarom u best niet snel en rechtstreeks aan een ontwikkelaar verkoopt. Onze begeleiding van A tot Z en alle (financiële) voordelen van deze specifieke dienstverlening worden tijdens dit gesprek verder toegelicht.


2. Analyse van de grond

Heeft u beslist om het Ontwikkelaardij-traject met ons te doorlopen?
Dan wordt uw potentiële projectgrond vervolgens intern geanalyseerd.
Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn van het perceel, rekening houdend met de fungerende wetgeving, stedenbouwkundige voorschriften, enz.   
Door het maken van een marktstudie (gebaseerd op onze jarenlange ervaring) weten wij precies welk type vastgoed het beste past, marktconform is, én renderen zal op uw projectgrond.


3. Ontwikkelingsfase

Na de analyse van de grond start het ontwerpend onderzoek.
In deze fase wordt een nieuwbouwproject uitgewerkt dat beantwoordt aan de vraag van de huidige markt en rekening houdt met een geoptimaliseerde bouwkost voor de promotor. Tijdens dit proces worden de plannen continu afgetoetst aan de eisen van de vergunningverlenende overheid. Het resultaat is een uitgewerkt project dat klaar is voor de verkoop aan één van de vele promotoren in de markt.


4. Waardebepaling

In dit stadium maken wij een finale waardebepaling van uw site.
Deze berekening is het resultaat van maandenlange voorbereiding, analyse, ontwerp en onderhandeling. Doordat onze voorbereiding en marktkennis zo grondig is,  garanderen wij dat de waarde van uw projectgrond na het doorlopen van dit traject gemaximaliseerd zal worden.  Zo kan u gerust zijn dat u de hoogst mogelijke waarde zal realiseren, en zijn wij zeker van een vlot verkoopbaar project.


5. Verkoop

Van zodra de waarde van uw projectsite bepaald is, stellen wij uw grond en het uitgewerkt project discreet voor aan een aantal zorgvuldig geselecteerde promotoren.
Wanneer er een akkoord is bereikt, zorgen wij voor transparante en waterdichte contracten.
Wij hopen dat u op het einde van de rit overtuigd zal zijn dat u de juiste beslissing nam door met ons in zee te gaan en uw eigendom niet snel en rechtstreeks aan een projectontwikkelaar te hebben verkocht. 
Nu heeft u namelijk, op een vrijwel zorgeloze manier, het maximale uit uw projectgrond gehaald!

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

* verplicht veld

Bedankt voor uw inschrijving!

We hebben uw inschrijving goed ontvangen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox, indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

Aanvraag gratis schatting

* verplicht veld

Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. Indien dit niet het geval is, gelieve ons te contacteren via info@vansweevelt.be

 gratis schatting
Deze website maakt gebruik van cookies.
Cookies?Geen probleem!