Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer

Testimonial van Ludo B

Welderen, Weelde

Uiteindelijk heeft hij ons kunnen overtuigen en zijn wij met hen in zee gegaan. Het feit dat hij zwart op wit garandeerde dat wij niets moesten betalen als het beloofde resultaat niet gehaald werd, heeft de doorslag gegeven.

Ondanks dat het hele proces veel tijd in beslag genomen heeft, zijn we achteraf gezien heel blij dat we met hen in contact gekomen zijn. Wij hebben door hun expertise een mooie meerwaarde op de verkoop van onze site kunnen realiseren.

Door hun bemiddeling hebben we immers rechtstreeks aan een promotor i.p.v. een ontwikkelaar kunnen verkopen. In feite hebben zij er zo voor gezorgd dat de ontwikkelingsmeerwaarde bij ons terecht gekomen is.

Ik raad elke eigenaar met een potentieel te ontwikkelen vastgoed aan om op zijn minst een analyse van het ontwikkelingspotentieel van hun site te laten uitvoeren.

Testimonial van Patrick P

Splichal, Turnhout

Op basis van het informeel akkoord op zijn ontwerpend onderzoek heeft hij opnieuw een waardebepaling van onze site uitgevoerd. Toen werd het pas echt duidelijk welke meerwaarde gerealiseerd zou kunnen worden door vooraf aan de verkoop de site te ontwikkelen.

Op discrete wijze werden 5 promotoren uitgenodigd om hun beste bod op de reeds ontwikkelde site uit te brengen. Op relatief korte termijn werd er een partij gevonden die bereid was aan te kopen onder onze voorwaarden. Zo hebben wij kunnen verkopen aan veel hogere prijs dan een bod dat we eerder rechtstreeks van een ontwikkelaar ontvangen hadden.
Ondanks het hele traject veel tijd in beslag nam, werden wij goed op de hoogte gehouden van het verloop van het dossier. Wij zijn heel tevreden van het eindresultaat. Ondertussen is alles gebouwd en verkocht. Knap! 

Testimonial van Jan F

Kerkstraat, Merksplas

Vansweevelt stelde een stedenbouwkundig architect aan en samen bepaalden zij al snel, op basis van ervaring, hoe het waarde-maximaliserend project op onze site er uit zou zien. Maandenlang werd dit ontwerp verder uitgewerkt, in samenspraak met de gemeente Merksplas en alle belanghebbende instanties.

Wat ik vooral positief vond is dat ik steeds op de hoogte werd gehouden van de vooruitgang en bij elke grote stap werd uitgenodigd op kantoor voor een woordje uitleg

Toen de ontwikkelingsfase afgerond was contacteerde Vansweevelt discreet 5 geschikte en geïnteresseerde partijen die de kans kregen om een finaal bod te doen, onder voorwaarden die wij vooraf hadden vastgelegd. Alle partijen brachten hun beste bod uit, waarna ik logischerwijs besliste om te verkopen aan de hoogste bieder. Resultaat: Een verkoopprijs boven verwachting en een project waar we trots op zijn. 

Testimonial van Wim C

Molenpad, Gierle

De mogelijkheden werden onderzocht, en al snel werden er schetsen opgemaakt en besproken met de gemeente. Enkele weken later hadden ze al de schriftelijke goedkeuring bekomen voor een project met 8 huizen, wat financieel gezien ook de meest interessante invulling bleek te zijn voor ons.

"Doordat Vansweevelt nagenoeg alle bouwbedrijven in de buurt kent, wisten ze meteen welke partij het beste zou willen betalen voor onze site op dat moment. Ze zijn dan ook onmiddellijk in onderhandeling getreden, en hebben onze belangen en voorwaarden vertaald in een mooi akkoord met de koper"

Zo is er bijvoorbeeld overeengekomen dat wij nog rustig onze activiteiten mogen afronden, zodat we de tijd hebben om afscheid te nemen van het cliënteel. Meer nog, Vansweevelt heeft zelfs geholpen bij het aanvragen van offertes en het stopzetten van enkele huurovereenkomsten. We zijn dan ook heel tevreden met hoe de verkoop is gelopen, waardoor we zorgeloos in ons nieuw avontuur kunnen stappen.

Heeft u grond die mogelijk kan ontwikkeld worden?